Archiwum Eltena
Elten 2 - betatesty
Założony przez pajper
3240 wpisów
ostatni wpis 7 lat temu
Zamknięty
Strona 85 z 162
Elten 2. beta 10 w wersji przenośniej odpalił na laptopie. niestety z instalacją problem jest taki, jaki był.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
kiedy używamy czytnika ekranu. powiadomienia odczytóje sapi 5
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Yyyyyyyy... nie?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
--Cytat (jamajka): Yyyyyyyy... nie? --Koniec cytatu A coś... więcej?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
zywek — Post 1685 of 3240
2017-12-16 21:11
1 like
No nvda normalnie czyta, dlatego przecież jest np następny przystanek: 20:00.
NIE OTO Mi CHODZIŁO. CHODZIŁO MI OTO, ŻE GDY KORZYSTAMY Z CZYTNIKA EKRANU, TO CZY GODZINA, CZY POWIADOMIENIA SĄ ODCZYTYWANE PRZEZ SAPI 5. DZIŚ GDY WLAPTOPIE MIAŁE URòHOMIONEGO ELTENA WŁAŚNIE Z ODCZYTEM PRZEZ nvda, to taka sytułacja miała miejsce.
ja tak nie miewam, ja za to miałem: Następny przystanek: 20:00, wiem, że to na inny wontek, ale....
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
zywek — Post 1688 of 3240
2017-12-16 22:23
1 like
no nie są odczytywane przez sapi, tylko przez aktywny czytnik ekranowy
jeśli bende miał taką sposobność, to to pokarze.
Aż dziwne, serio, ty masz jakiś magiczny ten komputer, u mnie tak nigdy się nie stało
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
No cuż. najwidoczniej tak umnie bywa hehe.
Wwątku witam na forum głosowym to pokazałem.
Może to Klango?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
pajper — Post 1694 of 3240
2017-12-17 10:33
1 like
Potwierdzam problem, choć dopiero nagranie Łukasza naprowadziło mnie na faktyczną jego przyczynę. Problem dotyczy tylko wersji przenośnej. Naprawię to. Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
szczerze powiedziawszy, to wczoraj to przez czysty przypadek zauwarzyłem. i dalej mam problem, aby uróchomić najnowszą bete na laptopie.
I to nie było na Klango daszku, bo jest na klango komunikat, masz nową wiadomość. a nie otrzymałeś nową wiadomość.
A czy mozna juz tworzyc nowe watki? Na forach?
jeszcze nie.
hm. A wcześniej miałeś zainstalowanego na tym samym laptopie?
nie. tego laptopa mam od 1 grudnia. co dziwne, w wersji przenośnej działa.