compile error YT:285: syntax error "description"=>"RadzÄ przed obejrzeniem sprawdzic tĹ‚umaczenie tekstu na polski :p. Sorki za powtĂłrzenia no ale jakoĹ› tak wyszĹ‚o :/. MADE IN \"!!!#@ TheSims4Eever @#!!!\" Tekst piosenki This was never...", ^ YT:285:in `youtubesearch'Section020:3:in `eval'Section063:207:in `youtubesearch'Section020:3:in `main'Section072:28Section072:26:in `loop'Section072:32
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
wklejanie w wizytówke szaleje. chciałem dodać namiary, i się udało. ale na końcu jest 3 razy zapraszam do korespondencji przez wiadomości prywatne. zresztą zobaczcie sami. dodam jeszcze, że usónięcie i zapisanie nic nie daję, bo dalej jest to samo.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Witam. Chciałem dodać do wpisu słuchowisko w formacie mp3. Ale ten elten nawet folderu nie chce mi otworzyć a co dopiero wrzócić jako wpis audio. Po za tym nie ma u mnie udostępnij jako plik gdy chciałem to zrobić. Nie wiem czy to u mnie czy to w ogule wszędzie? Przepraszam jeśli to niepowinno być tutaj w tym wontku.
Ja nie mogłem zaktualizować do bety 9, ale na 10 poszło.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ja coś nie mogę dodać nowego tematu na forum tekstowym w literaturze. Pdubowałem dwa razy i nic, błąd.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja jak prubowałem to równnieźż miałem problem z utworzeniem wątku.
Dziś, gdy z poziomu "Co Nowego" weszłam w ten wątek, to opcja "Przejdź do Pierwszego Nowego Wpisu" nie przekierowała mnie do tego, którego jeszcze nie przeczytałam, najnowszego, ale do tego, który przy ostatnim logowaniu nim był. W innym wątku za to znowu przekierowała do mojego ostatniego wpisu, który akurat tam był też pierwszym w całym wątku.