Ok, to spieszę z kilkoma wyjaśnieniami, bo problemowi instalacji bety się przyjrzałem. Powstał jakiś błąd przy kompilacji, wygląda na to, że beta 10 nie zawiera kilku potrzebnych bibliotek. Zawierała je natomiast któraś z poprzednich bet, dlatego aktualizacja stopniowa jest możliwa. Widzę jedną solucję, choć, prawdę powiedziawszy, dość postrzelenie skomplikowaną. Można zainstalować betę 6. https://www.dropbox.com/s/j0eh3d3aq6zcmkr/elten22b06up.exe?dl=1 Ale ona nie ma już wsparcia, więc nie zdoła się połączyć z serwerem. Dlatego po jej instalacji należy jakby zaktualizować betę, downgrade, do wersji 2.17: https://www.dropbox.com/s/0glq5gayui6wmyy/elten217up.exe?dl=1 Po zaktualizowaniu czy raczej zdezaktualizowaniu ponownie do 2.17, można już wykonać udaną aktualizację do 2.2 beta 10. Sprawdzałem procedurę na czystym Windowsie, działa. Jak ktoś nie chce się tak bawić, problem będzie rozwiązany w becie 11, na którą jednak jeszcze trochę poczekamy.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Podczas otwierania jednego z wątków głosowych pojawiło się to undefined method `post' for nil:NilClass Section058:568:in `main'Section072:28Section072:26:in `loop'Section072:32
Dawidzie proponóje gdy się wejdzie w ostatnio dodane awatary, to pociśnięciu na nim enter, to aby się odrazu odtwarzały. i jakiś skrucik do odtwarzania awatarów.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
O, tak, ja zgadzam sie z kolegą Łukaszem. W końcu ostatnio odtwarzane awatary, to albo właśnie dać enterek na danej osobie i leci, albo chociaż pierwsza obcja pod lewym altem na danej osobie, to odtwórz avatar.
Co jest znowu z forami głosowymi? Nagrywam post i po wysłaniu zawiesza się tak jak kiedyś i muszę go z kontaktów odwieszać wchodząc w nie i dając esc bo w tedy nagle Elten się budzi. Przed chwilą po nagraniu wpisu wysyłał i wysyłał i po prostu jak gdyby nigdy nic się wyłączył. Problem z zawieszaniem zauważyłem już z kilka dni temu ale jakoś nie miałem na tyle pewności, żeby zgłaszać. What the?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Na laptopie nie działa mi youtube. wyskakóje jakiś błąd związany z youtube.dll, że aplikacja niemogła zostać uróchomiona. Zaraz wyśle pokazówke na forum głosowym w wątku witam na forum głosowym.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.