hodziło rano jakoś tak dziwnie coś czytało teraz niehodzi bo niehce sie zaktualizować
u mnie normalnie działa, i tak w ogule offtop się zrobił bo wątek jest o innej grze, a @generał39 pisze o innej, powturzył bym to co pisali inni, o bana dla niego, ale już to zostało wspomniane, wiięc się powtarzać nie chcę. Co do gry, jak dla mnie jest OK
Ta gra jeszcze działa?
hm, po dwuch latach wątek nie był odświezany, chyba raczej nie :P, nielicząc oczywiście klonów/wycieków źrudła które gdzieś może istnieją, aczkolwiek o tym nie na forum
Czyli już się nie da grać? Ja kiedyś grałem w to i noo nie ukrywam, chciałbym sprubować jeszcze raz. Bo wtedy jakoś chyba nie mogłem zagrać, a jak mogłem to nie pamiętam co mi się działo. Czyli nie mogę?
W ogóle żadne linki nie działają. Więc z kąd pobrać?
Gdzie to niby kurła dziąła xd, jako klony, może i, ale inaczej niet
-- (krzykacz):
działa działa tylko adminowi coś sie piepszy w główce i usuwa rurzne fajne rzeczy mi ta gra niedziała bo jak ją pobrałem to mi powiedziało rze wersja jest nie aktualna ajak dałem sprawć aktualizacje to powiedziało mi rze niema rzadnyh
--
-- (krzykacz):
działa działa tylko adminowi coś sie piepszy w główce i usuwa rurzne fajne rzeczy mi ta gra niedziała bo jak ją pobrałem to mi powiedziało rze wersja jest nie aktualna ajak dałem sprawć aktualizacje to powiedziało mi rze niema rzadnyh
--
obecnie gra ruszyła zip jest dostempny na timtoku tylko oprucz smoka obecnie niema wroguw i hu wie czemu
wrogowie są ale nie na durzej mapie tylko na pustyni i w opuszczonyh magazynah a mam pytanie czy ktoś wie jak szybko rospakować paczki od mikołaja? bo niesty zapomniałem
nieemam pojeńcia kto tą grą zawiadóje ale zombi są tylko na pustyni i w opuszczonyh magazynah a na głównej durzej mapie tyylko smok jest
dziwne
właśnie prubóje odzyskać stare hasło i mi sie to nie udaje ale jak stworzyłem nowe konto to gra ruszyła nieumiem odzyskać starego konta nie uśmieha mi sie zbierać wwszystkiego od poczondku
A jak to pobrać teraz?
-- (krzykacz):
właśnie prubóje odzyskać stare hasło i mi sie to nie udaje ale jak stworzyłem nowe konto to gra ruszyła nieumiem odzyskać starego konta nie uśmieha mi sie zbierać wwszystkiego od poczondku
--
-- (krzykacz):
--
na timtoku powinien być jeszcze zip z grą gram na nowym kooncie ale hce odzyskać stare
A ja się zastanawiam. Jak cholerka osiągnąć osiągnięcie by dostać topur bojowy. Trochę mnie wkórza tylko to w tym, że nic nie jest jasne. Masz niby helpy, ale no zrób coś by osiągnąć coś. Phi? Np. Zabij odpowiednią ilość zombi by ostać coś. A jeśli to coś będzie słabe jak sztylet na początku? To boję się czy próbować.
a niewiesz morze jak odzyskać stare hasło? bo mi sie nie uśmieha zbierania kasy i wszystkiego odnowa