a czy ta gra jest na audiogames?
To co Longshoot twierdzi, to twierdzi Longshoot a nie cała administracja AG więc Longshoot jest w mniejszości.
To jest klon, ale nawet nie wiem czego. Generalnie sporo pozmieniany klon, tak to określę. Ale zawsze klon.
mam mały problem cos mi nawaliło to jak to otwieram to gada rotu i jeszcze 5 innych stron
czy dasie jakoś odzyskać stare konto? i co zrobić by morzna było śledić cele bo to niedziała i broń terz nie pali
3 likes
Błagam precz z generałem39!
Błagam o bana dla niego!
Błagam o bana dla niego!
A ja blagam o nie powtarzanie czego, co juz bylo napisane!
-- (zegarmistrz):
Błagam o bana dla niego!
--
-- (zegarmistrz):
Błagam o bana dla niego!
--
3 likes
Broń nie pali, ale w sensie, że sama się nie pali, czy czegoś, co chcesz nią podpalić nie jest przez nią podpalane?
W końcu, broń to nie zapalniczka, chyba, że w tej grze jest taka broń. Nie przypominam sobie, ale może coś nowego dodali
Chyba, że broń ma sama się palić, ale wtedy i tak potrzeba wspomnianej zapalniczki, żeby tą broń podpalić.
Albo chociaż zapałki
-- (general39):
czy dasie jakoś odzyskać stare konto? i co zrobić by morzna było śledić cele bo to niedziała i broń terz nie pali
--
W końcu, broń to nie zapalniczka, chyba, że w tej grze jest taka broń. Nie przypominam sobie, ale może coś nowego dodali
Chyba, że broń ma sama się palić, ale wtedy i tak potrzeba wspomnianej zapalniczki, żeby tą broń podpalić.
Albo chociaż zapałki
-- (general39):
--
U mnie znowu gląbisie coś poplątali. Podmieniłem plik z rotu.zip z update i albo connection invalid albo you client is incompatible a jak robię check for update wrzóca mnie do main menu. Co ten iwan na wyprawiał to ja nie wiem. Sorrki za offtop.
mnie terz jak dzisiaj wszedłem do gry to czytało jakieś dziwne znaki ateraz niehce mi gry zaktualizować