revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#141 general39
hodziło rano jakoś tak dziwnie coś czytało teraz niehodzi bo niehce sie zaktualizować
#142 titomaton
@general39 pobierz ponownie z imsproductions, bo problemy z updaterem były
#143 martinus
u mnie normalnie działa, i tak w ogule offtop się zrobił bo wątek jest o innej grze, a @generał39 pisze o innej, powturzył bym to co pisali inni, o bana dla niego, ale już to zostało wspomniane, wiięc się powtarzać nie chcę. Co do gry, jak dla mnie jest OK
#144 LordKiller Archived
Ta gra jeszcze działa?
#145 Adasadula
hm, po dwuch latach wątek nie był odświezany, chyba raczej nie :P, nielicząc oczywiście klonów/wycieków źrudła które gdzieś może istnieją, aczkolwiek o tym nie na forum
#146 LordKiller Archived
Czyli już się nie da grać? Ja kiedyś grałem w to i noo nie ukrywam, chciałbym sprubować jeszcze raz. Bo wtedy jakoś chyba nie mogłem zagrać, a jak mogłem to nie pamiętam co mi się działo. Czyli nie mogę?
#147 LordKiller Archived
W ogóle żadne linki nie działają. Więc z kąd pobrać?
#148 Adasadula
Gdzie to niby kurła dziąła xd, jako klony, może i, ale inaczej niet
-- (krzykacz):
działa działa tylko adminowi coś sie piepszy w główce i usuwa rurzne fajne rzeczy mi ta gra niedziała bo jak ją pobrałem to mi powiedziało rze wersja jest nie aktualna ajak dałem sprawć aktualizacje to powiedziało mi rze niema rzadnyh
--
#149 krzykacz
obecnie gra ruszyła zip jest dostempny na timtoku tylko oprucz smoka obecnie niema wroguw i hu wie czemu
#150 djsenter
Co z tego, że ruszyła? Pewnie nikt w to nie gra.
#151 krzykacz
wrogowie są ale nie na durzej mapie tylko na pustyni i w opuszczonyh magazynah a mam pytanie czy ktoś wie jak szybko rospakować paczki od mikołaja? bo niesty zapomniałem
#152 krzykacz
nieemam pojeńcia kto tą grą zawiadóje ale zombi są tylko na pustyni i w opuszczonyh magazynah a na głównej durzej mapie tyylko smok jest
#153 LordKiller Archived
dziwne
#154 krzykacz
no właśnie dziwne
#155 krzykacz
właśnie prubóje odzyskać stare hasło i mi sie to nie udaje ale jak stworzyłem nowe konto to gra ruszyła nieumiem odzyskać starego konta nie uśmieha mi sie zbierać wwszystkiego od poczondku
#156 LordKiller Archived
A jak to pobrać teraz?
-- (krzykacz):
właśnie prubóje odzyskać stare hasło i mi sie to nie udaje ale jak stworzyłem nowe konto to gra ruszyła nieumiem odzyskać starego konta nie uśmieha mi sie zbierać wwszystkiego od poczondku
--
#157 krzykacz
na timtoku powinien być jeszcze zip z grą gram na nowym kooncie ale hce odzyskać stare
#158 lalar123
A ja się zastanawiam. Jak cholerka osiągnąć osiągnięcie by dostać topur bojowy. Trochę mnie wkórza tylko to w tym, że nic nie jest jasne. Masz niby helpy, ale no zrób coś by osiągnąć coś. Phi? Np. Zabij odpowiednią ilość zombi by ostać coś. A jeśli to coś będzie słabe jak sztylet na początku? To boję się czy próbować.
#159 krzykacz
a niewiesz morze jak odzyskać stare hasło? bo mi sie nie uśmieha zbierania kasy i wszystkiego odnowa
#160 krzykacz
jak rospakować na szybko paczki od mikołaja? wiem rze jest jakaś kkomenda nato ale zapomniałem jaka