Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Wróć do Archiwum Eltena#141 pajper
Udostępniony został Elten w wersji 2.4.1.3, w którym możliwe jest płacenie poprzez Paypal. Przy uwzględnieniu tej metody płatności nie obowiązują miesięczne limity.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#142 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x kurier). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#143 hozosch
Zadziałało cudownie! Dobra robota!
#144 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#145 pajper
Takie małe przypomnienie. Zniżkowa cena 30zł za pakiet obowiązuje jeszcze tylko przez tydzień.
#146 piter9521
A co oznacza, że wpłaty zostały dokonane bezpośrendnio do fundacji?
#147 papierek
że ktoś użył paypala np.
#148 piter9521
Ale paypal jest od wczoraj, a ja nic o koncie fundacyjnym nie słyszałem.
#149 Monia01
paypall był najpierw w betach, żebyśmy mogli sprawdzić czy działa
🇺🇦 🇵🇱
#150 mateponczas
Rozumiem, że pakiety po uiszczeniu opłaty za pomocą paypal nadal będą przydzielane dla każdego z kont ręcznie?
#151 pajper
Przy opłacie przez Paypal pakiety są aktywowane automatycznie.
#152 mateponczas
O, to super!
#153 piter9521
A planujesz wprowadzenie przelewy24, bo to by ułatwiło sprawę?
#154 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#155 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#156 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#157 Celtic1002
Mam wrażenie, że odkąd pojawił się Paypal dla Fundacji, ludziom bardziej włączyła się motywacja do wpłacania. :)
Anna Frankowska
#158 tomecki
Podejrzewam, raczej, że powodem jest koniec okresu promocyjnego.
#159 pajper
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie.
#160 djsenter
To było do przewidzenia.
Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala.
-- (pajper):
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie