Udostępniony został Elten w wersji 2.4.1.3, w którym możliwe jest płacenie poprzez Paypal. Przy uwzględnieniu tej metody płatności nie obowiązują miesięczne limity.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x kurier). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine
Mam wrażenie, że odkąd pojawił się Paypal dla Fundacji, ludziom bardziej włączyła się motywacja do wpłacania. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie.
#StandWithUkraine
To było do przewidzenia. Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala. -- (pajper): Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie