Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Wróć do Archiwum Eltena#161 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 5560,12 zł. Bardzo dziękuję!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#162 zvonimirek222
O maaatko! aż bum z tymi wpłatami się zrobił.
Ciekawie, z jakich krajów ludzie wpłacają?
-- (pajper):
Otrzymałem jedną wpłatę jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 5560,12 zł. Bardzo dziękuję!
--
#163 Julitka
No, popłynęli!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#164 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#165 Julitka
OMG, ludzie, nie to, że coś, ale co Wam się stało? xd
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#166 pajper
@zvonimirek222
Obecnie najwięcej wpłat jest z Niemiec i USA. Była też jedna z Kanady, Słowacji i z UK.
#167 zvonimirek222
Julitko kochana, ludzie zaczeli wierzyć w przyszłość projektu. Tym samym, ja będę, przy odpowiednim czasie, aktualizował chorwackie tłumaczenie, wraz z poprawą niedociągnięć.
Też wierzę, że ludzie mogą przyjść, ale trzeba się starać.
-- (Julitka):
OMG, ludzie, nie to, że coś, ale co Wam się stało? xd
--
#168 zvonimirek222
O ja pierrr...
znaczy się, trzeba na prawdę myśleć o międzynarodówce.
-- (pajper):
@zvonimirek222
Obecnie najwięcej wpłat jest z Niemiec i USA. Była też jedna z Kanady, Słowacji i z UK.
--
#169 daszekmdn
Wpłacają, bo Paypal jest, od początku o tym mówiliśmy :).
#170 pajper
Nie dało się zrobić Paypala, do póki nie wystartowała Fundacja.
#171 hozosch
Jaki jest teraz fundacja? czy to tylko pomost umożliwiający opłacenie pakietów premium w Pay Pal, czy też Elten będzie finansowany przez tę fundację, aby kontynuacja tego projektu nie była zależna od pomocy użytkownika?
#172 magmar Konto zarchiwizowane
Ja wpłaciłam, bo kończy się promocja.
W miarę dobra byłam z matmy. Uśmiech.
#173 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#174 pajper
#175 pajper
Uwaga! Od dzisiaj do 10.05 obowiązuje ważna promocja.
Osoby, które od dzisiaj do tego dnia zapłacą za Pakiet Sponsorski, czy to przez Paypala, czy przelewem, otrzymają go na 13 miesięcy w tej samej cenie 150 zł. Oferta dotyczy osób, które nie kupowały jeszcze pakietu sponsorskiego.
Raz jeszcze bardzo dziękuję wszystkim wspierającym nasz portal!
#176 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (1x kurier, 1x skryba). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#177 zvonimirek222
Nie zapamiętaj o tym napisać w międzynarodowych społecznościach.
-- (pajper):
Osoby, które od dzisiaj do tego dnia zapłacą za Pakiet Sponsorski, czy to przez Paypala, czy przelewem, otrzymają go na 13 miesięcy w tej samej cenie 150 zł. Oferta dotyczy osób, które nie kupowały jeszcze pakietu sponsorskiego.
--
#178 pajper
Już napisałem. ;)
#179 misiek
To mi się podoba. O to chodzi :)
-- (pajper):
--
#180 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (1x skryba, 1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.