Forum

Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022

Archiwum Eltena

pajper

#141 ·

7 likes
Udostępniony został Elten w wersji 2.4.1.3, w którym możliwe jest płacenie poprzez Paypal. Przy uwzględnieniu tej metody płatności nie obowiązują miesięczne limity.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

pajper

#142 ·

1 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x kurier). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

hozosch

#143 ·

5 likes
Zadziałało cudownie! Dobra robota!

pajper

#144 ·

2 likes
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

pajper

#145 ·

1 likes
Takie małe przypomnienie. Zniżkowa cena 30zł za pakiet obowiązuje jeszcze tylko przez tydzień.
#StandWithUkraine

piter9521

#146 ·

A co oznacza, że wpłaty zostały dokonane bezpośrendnio do fundacji?

papierek

#147 ·

że ktoś użył paypala np.
po co mi sygnatura?

piter9521

#148 ·

Ale paypal jest od wczoraj, a ja nic o koncie fundacyjnym nie słyszałem.

Monia01

#149 ·

1 likes
paypall był najpierw w betach, żebyśmy mogli sprawdzić czy działa
🇺🇦 🇵🇱

mateponczas

#150 ·

Rozumiem, że pakiety po uiszczeniu opłaty za pomocą paypal nadal będą przydzielane dla każdego z kont ręcznie?

pajper

#151 ·

3 likes
Przy opłacie przez Paypal pakiety są aktywowane automatycznie.
#StandWithUkraine

piter9521

#153 ·

A planujesz wprowadzenie przelewy24, bo to by ułatwiło sprawę?

pajper

#154 ·

3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

pajper

#155 ·

3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

pajper

#156 ·

3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

Celtic1002

#157 ·

4 likes
Mam wrażenie, że odkąd pojawił się Paypal dla Fundacji, ludziom bardziej włączyła się motywacja do wpłacania. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

tomecki

#158 ·

1 likes
Podejrzewam, raczej, że powodem jest koniec okresu promocyjnego.

pajper

#159 ·

Edited 7 likes
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie.
#StandWithUkraine

djsenter

#160 ·

1 likes
To było do przewidzenia.
Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala.
-- (pajper):
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie
Senter San