Archiwum Eltena

Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022

Started by pajper 352 posts last post 4 years ago Closed Page 8 of 18

#141 7 likes

Udostępniony został Elten w wersji 2.4.1.3, w którym możliwe jest płacenie poprzez Paypal. Przy uwzględnieniu tej metody płatności nie obowiązują miesięczne limity.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#142 1 like

Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x kurier). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

#143 5 likes

Zadziałało cudownie! Dobra robota!

#144 2 likes

Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

#145 1 like

Takie małe przypomnienie. Zniżkowa cena 30zł za pakiet obowiązuje jeszcze tylko przez tydzień.
#StandWithUkraine

A co oznacza, że wpłaty zostały dokonane bezpośrendnio do fundacji?

że ktoś użył paypala np.
po co mi sygnatura?

Ale paypal jest od wczoraj, a ja nic o koncie fundacyjnym nie słyszałem.

#149 1 like

paypall był najpierw w betach, żebyśmy mogli sprawdzić czy działa
🇺🇦 🇵🇱

Rozumiem, że pakiety po uiszczeniu opłaty za pomocą paypal nadal będą przydzielane dla każdego z kont ręcznie?

#151 3 likes

Przy opłacie przez Paypal pakiety są aktywowane automatycznie.
#StandWithUkraine

#152 1 like

O, to super!

A planujesz wprowadzenie przelewy24, bo to by ułatwiło sprawę?

#154 3 likes

Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

#155 3 likes

Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

#156 3 likes

Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#StandWithUkraine

#157 4 likes

Mam wrażenie, że odkąd pojawił się Paypal dla Fundacji, ludziom bardziej włączyła się motywacja do wpłacania. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska

#158 1 like

Podejrzewam, raczej, że powodem jest koniec okresu promocyjnego.

#159 7 likes Edited

Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie.
#StandWithUkraine

#160 1 like

To było do przewidzenia.
Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala.
-- (pajper):
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie
Senter San