7 likes
Udostępniony został Elten w wersji 2.4.1.3, w którym możliwe jest płacenie poprzez Paypal. Przy uwzględnieniu tej metody płatności nie obowiązują miesięczne limity.
1 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x kurier). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
2 likes
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (2x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
1 likes
Takie małe przypomnienie. Zniżkowa cena 30zł za pakiet obowiązuje jeszcze tylko przez tydzień.
Rozumiem, że pakiety po uiszczeniu opłaty za pomocą paypal nadal będą przydzielane dla każdego z kont ręcznie?
1 likes
O, to super!
3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
3 likes
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x audiofil). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
4 likes
Mam wrażenie, że odkąd pojawił się Paypal dla Fundacji, ludziom bardziej włączyła się motywacja do wpłacania. :)
Edited
7 likes
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie.
1 likes
To było do przewidzenia.
Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala.
-- (pajper):
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie
Mnie napewno łatwiej i szybciej jest ogarnąć wszelakie formalności finansowe przez Paypala.
-- (pajper):
Prawda jest gdzieś po środku. Z 10 wpłat na konto Paypal, dwie były z Polski, a 8 zza granicy. To więcej wpłat przez Paypala z poza Polski, niż do tej pory było takich wpłat łącznie