Zakończona zbiórka na Eltena na rok 2022
Wróć do Archiwum Eltena#121 pajper
Mamy 1 kwietnia, a więc znowu startujemy z wolną pulą. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#122 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x sponsor). Łącznie zebraliśmy 4723,38 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 1250 zł.
#123 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty: jedną jako darowiznę i jedną na pakiety premium (1x sponsor). Łącznie zebraliśmy 5036,64 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 1086,74 zł.
#124 Zuzler
No to jakby... Limit roczny mamy. Teraz będzie już gładziej.
#125 Julitka
Niby tak, ale nie stopujemy, nie stopujemy...
-- (Zuzler):
No to jakby... Limit roczny mamy. Teraz będzie już gładziej.
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#126 pawlink
W każdym razie, przynajmniej w kwestii utrzymania serwera, można mieć już spokojną głowę i odgwizdać, czy tam odtrąbić sukces na rok 2022, jeszcze grubo przed ukończeniem pierwszej połowy roku 2021. Jak tak dalej będzie szło, to całkiem możliwe, że i 2023 uda się ogarnąć w miarę szybko. :)
#127 lukasz1993258
no i brawo
#128 pajper
Otrzymaliśmy trzy wpłaty, dwie na pakiety premium (1x sponsor, 1x audiofil) i jedną jako darowiznę. Łącznie zebraliśmy 5263,38 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 886,74 zł.
#129 Julitka
Czy jeżeli teraz kupię pakiet, a już go mam, to on się przedłuży od daty wygaśnięcia, czy od teraz?
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#130 pajper
Od daty wygaśnięcia.
#131 pates
Jak to będziez tymi limitami, skoro jest fundacja?
#132 pajper
Nie będzie limitów. Ale jeszcze są, bo jeszcze nie przejęła tego Fundacja.
#133 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na funkcje premium (1x audiofil). Łącznie zebraliśmy 5293,38 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 856,74 zł.
#134 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Łącznie zebraliśmy 5450,12 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 700,00 zł.
#135 Celtic1002
Jaka śliczna kwota. <3
Anna Frankowska
#136 pajper
Otrzymałem trzy wpłaty na pakiety premium (1x skryba, 1x audiofil, 1x kod). Bardzo dziękuję. Wpłaty zostały dokonane bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
#137 Zuzler
YY.. A co to jest 1x kod?
#138 mateponczas
Kod czyli uruchamianie funkcji specjalnym kodem doładowującym, tak jak w przypadku komórek na kartę. 1X to znaczy raz, czyli, że ktoś kupił kod na jeden raz.
#139 pajper
Otrzymałem jedną wpłatę na pakiety premium (1x pakiet sponsorski). Bardzo dziękuję. Wpłata została dokonana bezpośrednio do Fundacji. Na razie w bilansie podliczam tylko wpłaty skierowane do mnie, podsumowanie Fundacji zacznę prowadzić, gdy całość zostanie na nią przeniesiona.
--
#140 pajper
Otrzymałem dwie wpłaty na pakiety premium (1x kurier, 1x skryba). Łącznie zebraliśmy 5510,12 zł. Bardzo dziękuję!
Do miesięcznego limitu pozostaje 640,00 zł.