____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dlaczego twierdzisz, że będzie oceniona jako bezsensowna? -- (Julitka): Muszę zrobić rzecz, która wymaga czasu, wysiłku i pewnie będzie oceniona jako z góry bezsensowna. :(
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ostatnio coś więcej ludzie mają powodów do nażekania niż do pochwał.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
A to zwykle tak jest, Mustafa. Drogi Miśku, choćby temu, że mi się nie chce pisać definicji na 10000 znaków, korzystając z najmniej dwóch źródeł, znajdując na jej zilustrowanie jakieś przykłady na Wolnych Lekturach, a potem wrzucać onej pracy na Teamsy i na dodatek z przykrym przeczuciem, że jest już po czasie i praca owa może nie zostać oceniona.
No taka jest właśnie nauka. Czasem trzeba zacisnąć zęby i dokonać prawie niemożliwego. -- (Zuzler): A to zwykle tak jest, Mustafa. Drogi Miśku, choćby temu, że mi się nie chce pisać definicji na 10000 znaków, korzystając z najmniej dwóch źródeł, znajdując na jej zilustrowanie jakieś przykłady na Wolnych Lekturach, a potem wrzucać onej pracy na Teamsy i na dodatek z przykrym przeczuciem, że jest już po czasie i praca owa może nie zostać oceniona.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Zrzuciłem na podłogę dysk twardy i wygląda na to, że nie przeżył tego. Także cztery stówki w plecy.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.