To też współczuję bardzo. Ból ucha i zęba to najgorsze co może być. -- (daszekmdn): Boli mnie ucho. Średnio 2 razy do roku mam z nim jakieś kłopoty. Takie wadliwe.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mnie też się przynajmniej raz na rok jakaś infekcja ucha zdarzy niestety. -- (daszekmdn): Boli mnie ucho. Średnio 2 razy do roku mam z nim jakieś kłopoty. Takie wadliwe.
Mnie też wielokrotnie zdarzało się mieć zapalenie ucha, dlatego szczerze i z całego serducha współczuję. Rozumiem ten ból. Zatkane ucho też jest bardzo problematyczne, szczególnie dla Krecików.
Zuzler, Monte, przyjmijcie wyrazy. Ja dzisiaj jak ptak. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Zuzler, ładnych takich na pewno. Takich nigdy dość :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Sądzę, że gdyby do ciebie dotarły to by się zepsuły, a wtedy nikt już by ich nie zjadł. :) -- (monstricek): O, to możesz wysłać ich do mnie. Napewno zjem. Im kwaśniejsze będą, tym lepiej.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.