Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 14 z 61

#261 1 polubienie

Było nie pić.
-- (daszekmdn):
Kac morderca nie ma serca... :/

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#262 1 polubienie

Żygać mi się chce na ludzi złośliwych na każdym kroku. To takie fajne zabrać nie swoją rzecz i po złości wyrzucić. Serotoninka się podnosi.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie mogę ustawić folderu sieciowego w plextalku linio. W ogóle na komputerze jest niewidoczny, a folder sieciowy w plextalku mam włączony.

A ja ogólnie jestem dzisiaj nie swój

#265 1 polubienie

Oj, faktycznie ne ma serca.
-- (daszekmdn):
Kac morderca nie ma serca... :/

--
po co mi sygnatura?

#266 1 polubienie

Przyszedł pit. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Do mnie jeszcze nie.
-- (cinkciarzpl):
Przyszedł pit. :P

--

#268 1 polubienie

Do mnie też jeszcze nie. Chyba już bym wolała, żeby przyszedł.

#269 1 polubienie

Mogą nie przyjść, bo można teraz rozliczać go elektronicznie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#270 1 polubienie

PIT zawsze powinien przyjść. Fakt, że elektronicznie jest wstępnie rozliczony niczego nie zmienia.

#271 1 polubienie

Miałam grypę rzołądkową. A teraz jeszcze boli mnie głowa
Happy hacking

#272 1 polubienie

To wyrazy współczucia. Ostatnio szczęśliwie nie, ale też mnie swego czasu to chyciło i zdecydowanie nic przyjemnego. Na szczęście raczej dość szybko mija.

Od wczoraj strasznie boli mnie głowa i nie mam na nic siły. :/
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Straciłam Gem w grze! Miałam już 102 punkty i przez te głupie pingwiny straciłam sporo punktów i pożegnałam się z kolejnym gemem. Nie mogę poradzić sobie z tą grą, resztę jakoś rozgryzłam.
Give me a sign.

Ojj, to współczuję z całego serducha. To kilka dni całkowicie wyciętych z życia.
-- (Paulinux):
Miałam grypę rzołądkową. A teraz jeszcze boli mnie głowa

--

#276 1 polubienie

Siedzę nad pracą zaliczeniową z przedmiotu, który ideologicznie mnie fascynuje, ale okazuje się, że jest nie dla mnie, bo wzrokowy. Siedzę, męczę się, wiele rzeczy robię na okrętkę tylko po to, by mieć to za sobą i zapomnieć, a nie chciałabym musieć zapominać. :(

A cóż to za przedmiot?

Dubbing.

#279 1 polubienie

Boli mnie ucho. Średnio 2 razy do roku mam z nim jakieś kłopoty. Takie wadliwe.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#280 1 polubienie

Nie zdałam historii literatury staropolskiej i oświecenia. Będzie trzeba się pouczyć.