____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
To wyrazy współczucia. Ostatnio szczęśliwie nie, ale też mnie swego czasu to chyciło i zdecydowanie nic przyjemnego. Na szczęście raczej dość szybko mija.
Straciłam Gem w grze! Miałam już 102 punkty i przez te głupie pingwiny straciłam sporo punktów i pożegnałam się z kolejnym gemem. Nie mogę poradzić sobie z tą grą, resztę jakoś rozgryzłam.
Ojj, to współczuję z całego serducha. To kilka dni całkowicie wyciętych z życia. -- (Paulinux): Miałam grypę rzołądkową. A teraz jeszcze boli mnie głowa
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Siedzę nad pracą zaliczeniową z przedmiotu, który ideologicznie mnie fascynuje, ale okazuje się, że jest nie dla mnie, bo wzrokowy. Siedzę, męczę się, wiele rzeczy robię na okrętkę tylko po to, by mieć to za sobą i zapomnieć, a nie chciałabym musieć zapominać. :(