Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 13 of 61

#241 4 likes

Prawda jest taka, że kogo byśmy nie wybrali to prędzej czy później wynikło by coś, z czym część ludzi się nie zgadza.
A władza to niestety dobra maszynka do zachłyśnięcia się i popełniania głupot.
Prawda jest taka, że w naszym kraju nie ma na kogo głosować, i albo wybierasz mniejsze zło, albo nie chodzisz na wybory.

#242 1 like

Jak generalnie na Twoje poglądy Denis patrzę z dystansem, tak tu się zgodzę. :)

#243 1 like

w każdym kraju tak jest. Żadko jest tak, że zgadzamy się ze wszystkimi poglądami osoby, którą wybieramy.
po co mi sygnatura?

I tak właśnie myśli większość społeczeństwa. Jest na kogo głosować, tylko trzebaby było zapoznać się z poglądami danej partii/ człowieka, no ale jeśli większość głosuje na mniejsze zło, albo bo tak, to faktycznie niema na kogo głosować.
-- (denis333):
Prawda jest taka, że kogo byśmy nie wybrali to prędzej czy później wynikło by coś, z czym część ludzi się nie zgadza.
A władza to niestety dobra maszynka do zachłyśnięcia się i popełniania głupot.
Prawda jest taka, że w naszym kraju nie ma na kogo głosować, i albo wybierasz mniejsze zło, albo nie chodzisz na wybory.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Czy podatek od reklam obowiązuje tylko w Polsce?
Bo jeśli nie, to nie czepiajcie się wylącznie PISu.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#246 1 like

A ja tak sobie ponarzekam jescze na ten nasz szanowny program, z którego teraz piszę.
Od czasu migracji na wordpressa blogi się w cliencie strasznie mulą. Jak przeglądam listę i np nacisnę escape na jakimś wpisie to muszę poczekać taaaaaaaaaaaaaaakiii dłuuuuuuuuuuuuuugi czas zanim to wszystko się załaduje. Chyba muszę to zgłosić gdzie trzeba, bo po prostu korzystanie z blogów nie jest już przyjemną sprawą dla mnie.

#247 1 like

Mogłabym poskarżyć się na to samo odnośnie łądowania się "Co nowego", ale musze najpierw poobserwować lepiej, jak to działa.

#248 6 likes

Nie cierpie, gdy ludzie, a zwłaszcza ci, którzy tak naprawdę sami nic nie wiedzą o życiu, próbóją uczyć życia mnie. Czasami mam dość tych nieczekanych psychologów. Krew zalewa, gdy taka pani, która ma ledwo kulającą rodzinę ze stosem problemów, opowiada mi, że jestem niedojrzały, bo swojej nie założyłem, że mam założyć, bo inaczej strasznie pożałuje, że kto mi wody pod starość poda i t.p.. Wiem, że trzeba to olewać, ale czasami naprawdę mam dość. Tak, wygnał bym to babsko z życia, ale muszę z nim pracować w jednym gabinecie. Raczej jóż się nie odzywam, ale ona zawsze znajdzie powód do rozmowy. Dzisiaj naturalnie powiedziałem jej w twarz to, co myśle o tym wszystkim i o niej. Zamilkla. Zobaczymy, co będzie dalej.

#249 1 like

Ludzie to egoistyczne, skoncentrowane na sobie chamy.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Powiedz tej Pani, by lepiej zajęła się swoimi problemami, a skoro ci tak wytyka to też jej wytknij i zapytaj się kto ma gorzej?
-- (monstricek):
Nie cierpie, gdy ludzie, a zwłaszcza ci, którzy tak naprawdę sami nic nie wiedzą o życiu, próbóją uczyć życia mnie. Czasami mam dość tych nieczekanych psychologów. Krew zalewa, gdy taka pani, która ma ledwo kulającą rodzinę ze stosem problemów, opowiada mi, że jestem niedojrzały, bo swojej nie założyłem, że mam założyć, bo inaczej strasznie pożałuje, że kto mi wody pod starość poda i t.p.. Wiem, że trzeba to olewać, ale czasami naprawdę mam dość. Tak, wygnał bym to babsko z życia, ale muszę z nim pracować w jednym gabinecie. Raczej jóż się nie odzywam, ale ona zawsze znajdzie powód do rozmowy. Dzisiaj naturalnie powiedziałem jej w twarz to, co myśle o tym wszystkim i o niej. Zamilkla. Zobaczymy, co będzie dalej.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#251 3 likes

Coś takiego między innym dzisiaj powiedziałem.

Na dworze od tygodnia jest nieziemska piździawa, ślizko, że człowiek ledwo buty na chodniku stawia. A jeszcze z dobry tydzień mają być takie mrozy. Chyba pora wyjechać do ciepłych krajów. Choć na chwilę.

Może se i pizgać, ale niech te osoby, które biorą kasę za odśnieżanie, wykonują swoją robotę. Jestem zatym, żeby za nie odśnieżony chodnik była kara długoletnich łagrów.
Tak przynajmniej z 10 lat.

-- (denis333):
Na dworze od tygodnia jest nieziemska piździawa, ślizko, że człowiek ledwo buty na chodniku stawia. A jeszcze z dobry tydzień mają być takie mrozy. Chyba pora wyjechać do ciepłych krajów. Choć na chwilę.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Chyba ciut przy surowo za coś takiego. :p
-- (mustafa):
Może se i pizgać, ale niech te osoby, które biorą kasę za odśnieżanie, wykonują swoją robotę. Jestem zatym, żeby za nie odśnieżony chodnik była kara długoletnich łagrów.
Tak przynajmniej z 10 lat.

-- (denis333):

--

--

Nieodśnieżone chodniki stwarzają zagrożenie w ruhu pieszych, podobnie jak osoba pod wpływem za kółkiem. I tu i tu może komuś stać się krzywda.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#256 1 like

No tak, ale znam chyba przewinienia bardziej nadające się aż na karę łagru. :p

#257 1 like

To też tylko 10 lat. Na 25 lat i więcej wszystkie gwałty, pedofilia, znęcanie się nad zwierzętami, chandel ludźmi, sutenerstwo i takie tam.

#258 1 like

Hej, mam wrażenie, że to nie na ten wątek
Happy hacking

Nie, co do pedofilii i gwałtów dodatkowo kastracja, a za znęcanie się nad zwierzętami to samo dla tego człowieka plus dożywotni zakaz posiadania jakiegokolwiek zwierzaka.
-- (mustafa):
To też tylko 10 lat. Na 25 lat i więcej wszystkie gwałty, pedofilia, znęcanie się nad zwierzętami, chandel ludźmi, sutenerstwo i takie tam.

--

#260 1 like Edited

Kac morderca nie ma serca... :/
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P