Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 17 z 61

Ja z moim hdd obchodziłem się jak z jajkiem, a i tak zdechł.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dźwięk taki przy podłączeniu jakby się dławił. Jakby mu napięcia brakowało, mimo, że podłączam bezpośrednio do usb. Poza tym, przy pierwszym podłączeniu po upadku wykryło dysk i widziałem jego zawartość, ale przy drugim i kolejnym już go nie wykrywa, mimo że wykrywa podłączenie urządzenia.

-- (DJGraco):
Jakie są objawy?

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#323 1 polubienie

To może się kabel rypsnął. Też tak miałem, że mi dysku nie wykrywało. Wymieniłem kabel i działa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Wczoraj lekki atak. Dzisiaj znowu. O co w tym chodzi? Nie robiłem nie wiadomo czego, żeby w łeb dzień po dniu od razu dostać. To bardziej zdziwienie i zastanawiam się, co to spowodowało.

@Johnson Yyyy... Doprecyzuj, o co Ci chodzi, bo się niepokoję.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

atakepilepsji
-- (Julitka):
@Johnson Yyyy... Doprecyzuj, o co Ci chodzi, bo się niepokoję.

--

Takie małe. Dzień po dniu, ale nie robiłem nic ciężkiego, moja jednostka centralna nie robiła niewiadomo jakich obliczeń.

Ooo, pamiętam te stany, a potem przez cały dzień jakieś takie zamulenie i otumanienie. Na szczęście ładnych kilkanaście lat mam spokój.
-- (johnson):
Takie małe. Dzień po dniu, ale nie robiłem nic ciężkiego, moja jednostka centralna nie robiła niewiadomo jakich obliczeń.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#329 1 polubienie

Nie nie, bo napisałeś to tak, jakby dzień w dzień ktoś Ci przywalał w ciemnej uliczce. :)
-- (johnson):

--

Mam dzień do kitu!
Give me a sign.

#331 1 polubienie

Nie chce mi się, a muszę zapisać się z opóźnieniem na lektorat, fakultet i wykład, a także wykonać następujące zadanie i nie wiem jak się do tego zabrać. Nie prenumeruję żadnej gazety przecież i nie mam pojęcia skąd wziąć materiały. :(

Zadanie:
ZADANIE PISEMNE. Monitoring mediów - tabela w MS Temas/materiały z zajęć/01_WD [termin oddania: 22.03]
- 3 dzienniki: Rzeczpospolita, Dziennik.Gazeta Prawna oraz do wyboru Gazeta Wyborcza albo Głos Wielkopolski (Głos można zastąpić lokalnym tytułem);
- 3 dni, każdego dnia porównujemy 3 tytuły (3x3), zwracając uwagę na treść (min. 5 najważniejszych tytułów), red. prowadzącego, dodatki tematyczne itp. (dni od poniedziałku do piątku; nie wybieramy soboty; najlepsze byłyby 3 kolejne dni, ale nie jest to konieczne);
- zadanie kończy się PODSUMOWANIEM!

Ty to masz fajne zadania na tych studiach, nie to co ja
Happy hacking

Zuzler, EKiosk przyjacielem Twym. :)
Jak chcesz, to mogę trochę pomóc.
-- (Zuzler):
Nie chce mi się, a muszę zapisać się z opóźnieniem na lektorat, fakultet i wykład, a także wykonać następujące zadanie i nie wiem jak się do tego zabrać. Nie prenumeruję żadnej gazety przecież i nie mam pojęcia skąd wziąć materiały. :(

Zadanie:
ZADANIE PISEMNE. Monitoring mediów - tabela w MS Temas/materiały z zajęć/01_WD [termin oddania: 22.03]
- 3 dzienniki: Rzeczpospolita, Dziennik.Gazeta Prawna oraz do wyboru Gazeta Wyborcza albo Głos Wielkopolski (Głos można zastąpić lokalnym tytułem);
- 3 dni, każdego dnia porównujemy 3 tytuły (3x3), zwracając uwagę na treść (min. 5 najważniejszych tytułów), red. prowadzącego, dodatki tematyczne itp. (dni od poniedziałku do piątku; nie wybieramy soboty; najlepsze byłyby 3 kolejne dni, ale nie jest to konieczne);
- zadanie kończy się PODSUMOWANIEM!

--

Ej właśnie, zapomniałam, a też czasami by się przydało. Julitka, masz u mnie lody
Happy hacking

#335 1 polubienie

Ty! Ekiosk! Gienialne w swojej prostocie!

Dajcie te lody, bo mam dziś dzień do dupy! Nawet nie do kitu, tylko do dupy... :(

#337 1 polubienie

https://willisch.pl/lody-do-domu/zamow-online
-- (Julitka):
Dajcie te lody, bo mam dziś dzień do dupy! Nawet nie do kitu, tylko do dupy... :(

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

@Julitka, mój też taki jest, jeśli Cię to pocieszy
Happy hacking

#339 3 polubienia

Mamy klęskę urodzaju! Wymieniacie ze sobą tak dużo wiadomości prywatnych, że naprawdę trudno optymalizować zapytania do wiadomości. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Że what? xDDDDD
A skoro już wątek wyszedł na górę, to powiem, że mam drugi z rzędu dzień, który mógłby zniknąć.
Happy hacking