Dźwięk taki przy podłączeniu jakby się dławił. Jakby mu napięcia brakowało, mimo, że podłączam bezpośrednio do usb. Poza tym, przy pierwszym podłączeniu po upadku wykryło dysk i widziałem jego zawartość, ale przy drugim i kolejnym już go nie wykrywa, mimo że wykrywa podłączenie urządzenia.
-- (DJGraco): Jakie są objawy?
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Wczoraj lekki atak. Dzisiaj znowu. O co w tym chodzi? Nie robiłem nie wiadomo czego, żeby w łeb dzień po dniu od razu dostać. To bardziej zdziwienie i zastanawiam się, co to spowodowało.
Ooo, pamiętam te stany, a potem przez cały dzień jakieś takie zamulenie i otumanienie. Na szczęście ładnych kilkanaście lat mam spokój. -- (johnson): Takie małe. Dzień po dniu, ale nie robiłem nic ciężkiego, moja jednostka centralna nie robiła niewiadomo jakich obliczeń.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Nie nie, bo napisałeś to tak, jakby dzień w dzień ktoś Ci przywalał w ciemnej uliczce. :) -- (johnson): Takie małe. Dzień po dniu, ale nie robiłem nic ciężkiego, moja jednostka centralna nie robiła niewiadomo jakich obliczeń.
Nie chce mi się, a muszę zapisać się z opóźnieniem na lektorat, fakultet i wykład, a także wykonać następujące zadanie i nie wiem jak się do tego zabrać. Nie prenumeruję żadnej gazety przecież i nie mam pojęcia skąd wziąć materiały. :(
Zadanie: ZADANIE PISEMNE. Monitoring mediów - tabela w MS Temas/materiały z zajęć/01_WD [termin oddania: 22.03] - 3 dzienniki: Rzeczpospolita, Dziennik.Gazeta Prawna oraz do wyboru Gazeta Wyborcza albo Głos Wielkopolski (Głos można zastąpić lokalnym tytułem); - 3 dni, każdego dnia porównujemy 3 tytuły (3x3), zwracając uwagę na treść (min. 5 najważniejszych tytułów), red. prowadzącego, dodatki tematyczne itp. (dni od poniedziałku do piątku; nie wybieramy soboty; najlepsze byłyby 3 kolejne dni, ale nie jest to konieczne); - zadanie kończy się PODSUMOWANIEM!
Zuzler, EKiosk przyjacielem Twym. :) Jak chcesz, to mogę trochę pomóc. -- (Zuzler): Nie chce mi się, a muszę zapisać się z opóźnieniem na lektorat, fakultet i wykład, a także wykonać następujące zadanie i nie wiem jak się do tego zabrać. Nie prenumeruję żadnej gazety przecież i nie mam pojęcia skąd wziąć materiały. :(
Zadanie: ZADANIE PISEMNE. Monitoring mediów - tabela w MS Temas/materiały z zajęć/01_WD [termin oddania: 22.03] - 3 dzienniki: Rzeczpospolita, Dziennik.Gazeta Prawna oraz do wyboru Gazeta Wyborcza albo Głos Wielkopolski (Głos można zastąpić lokalnym tytułem); - 3 dni, każdego dnia porównujemy 3 tytuły (3x3), zwracając uwagę na treść (min. 5 najważniejszych tytułów), red. prowadzącego, dodatki tematyczne itp. (dni od poniedziałku do piątku; nie wybieramy soboty; najlepsze byłyby 3 kolejne dni, ale nie jest to konieczne); - zadanie kończy się PODSUMOWANIEM!
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.