No pracuję nad jedną nowością dotyczącą wiadomości, ale to ciężkie, bo trzeba pisać zapytania, które pracuja na tabeli zawierającej 10000000 wiadomości prywatnych. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
No i już se smartcane'a potestowałem. Ogłoszony lockdown. Ciekawe, czy firma Altix będzie nadal czynna, czy będą musieli się zamknąć. Trochę się tym martwię i przeżywam, bo wczoraj miałem obiecane, że jak będzie ten smartcane, to go przetestuję. A dzisiaj Niedzielski ogłasza lockdown. Czy to coś da? Upadek firm i tyle. :p.
Nie nadążam za rzeczywistością. Włąśnie np. dowiedziałam się, że miałam przeczytać jakąś książkę, o której pierwsze słyszę, że nie wiedzieć czemu, pewnie na zaliczenie roku, mam zinterpretować... Włąściwie nie bardzo wiem co i na jakich zasadach i mam nieprzyjemne przeczucie, że to nie wszystko, czego nie wyłapałam, nie doczytałam, nie wiem i nie rozumiem. :(
U mnie w studium na bhp kompletnie żadnych materiałów nie dostajemy od marca. Mam już wywalone na takie nauczanie, nawet nikogo z kolegów nie poznałem. A ja lubię poznawać ludzi, przynajmniej mógłbym z kimś pogadać, to PiSowcy mi to od października uniemożliwiają nielegalnymi lockdownami. :p :p :p.
Morawiecki wrócił z Paryża, a prosiłem go, żeby nie wracał.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Nie mogę ostatnio pisać, i nie wiem, co jest grane. Brakuje mi pomysłów i weny. Wiem, że od dwóch miesięcy nie pojawiło się nic nowego na moim blogu i nie macie co czytać.
Teorja, że jak się wali to wszystko na raz znajduje u mnie potwierdzenie. Nie dość, że w pewnym sensie na własne życzenie zrujnowałam sobie najbliższą przyszłość, to jeszcze wylał mi się sok w plecaku, przez co ucierpiała moja kostka do ładowania iphonea. Dobre jest w tym wszystkim to, że mam drugą, ale zawsze fajnie mieć dwie.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Myśl, że się zrujnowało najbliższą przyszłość, jest rujnująca w dwóch przypadkach: 1. W przeciągu pierwszych kilkuset sekund; 2. Jak się jej na to pozwoli. :) -- (Agata.d): Teorja, że jak się wali to wszystko na raz znajduje u mnie potwierdzenie. Nie dość, że w pewnym sensie na własne życzenie zrujnowałam sobie najbliższą przyszłość, to jeszcze wylał mi się sok w plecaku, przez co ucierpiała moja kostka do ładowania iphonea. Dobre jest w tym wszystkim to, że mam drugą, ale zawsze fajnie mieć dwie.
Dzięki za pocieszenie -- (Julitka): Myśl, że się zrujnowało najbliższą przyszłość, jest rujnująca w dwóch przypadkach: 1. W przeciągu pierwszych kilkuset sekund; 2. Jak się jej na to pozwoli. :) -- (Agata.d): Teorja, że jak się wali to wszystko na raz znajduje u mnie potwierdzenie. Nie dość, że w pewnym sensie na własne życzenie zrujnowałam sobie najbliższą przyszłość, to jeszcze wylał mi się sok w plecaku, przez co ucierpiała moja kostka do ładowania iphonea. Dobre jest w tym wszystkim to, że mam drugą, ale zawsze fajnie mieć dwie.
--
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Nie mogęsię zalogować na konto - email klasowy, bo prosi jakiegoś tam potwierdzenia na telefonie redmi note 9, który pewnie należy do któregoś z członków mojej klasy. I to jest wlaśnie te google. Gdybym ja zakładał email klasowy nie wybrałbym go na google.
I, w dzisiejszych czasach, byłbyś odszczepieńcem. :p -- (DJGraco): Nie mogęsię zalogować na konto - email klasowy, bo prosi jakiegoś tam potwierdzenia na telefonie redmi note 9, który pewnie należy do któregoś z członków mojej klasy. I to jest wlaśnie te google. Gdybym ja zakładał email klasowy nie wybrałbym go na google.