Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez denis333 1204 wpisy ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 19 z 61

#361 2 polubienia

Gdybym ja miał zakładać email klasowy, to bym tego nie zrobił.
Co za głupota wszystkich na jednym mailu?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#362 5 polubień

@Daszek Na początku też tak myślałam, ale na studiach to jest codzienność, bo wykładowca nie chce wysyłać maili wszystkim, jak leci, zwłaszcza, że grupy się często zmieniają, ludzie umownie przychodzą do innej grupy, więc wykładowca chce mieć to wszystko w jednym miejscu.
Na takim mailu są wiadomości stricte klasowe, więc to też jest wygodne. No i Drive, na którym można umieszczać pliki; czasem wykładowca właśnie tam coś wrzuca.
Już nie mówiąc o automatycznych zaproszeniach na zajęcia.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#363 1 polubienie

Potwierdzam, na studiach tak właśnie jest, jeżeli chodzi o maile.
Give me a sign.

My na policealce też tak mieliśmy.
Spoko rozwiązanie.
Przecież wiadomo,
że nikt nikomu tam prywaty nie wysyła raczej.
A Nauczycielom też wygodniej na jednego wysłać
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#365 1 polubienie

Myślałam, że będę miała fajny weekend, a tu covid pokrzyżował plany. Echch, mam już dość tego wirusa!
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Mój kolega podobno leży z covidem już z tydzień i nie daje znaków życia. Martwię się, czy wszystko u niego dobrze. Ostatnia wiadomość jaką mi napisał to ledwo żyję już z tydzień z covidem, odezwę się kiedyśtam.

#367 1 polubienie

Może napisz do niego z zapytaniem jak się czuje. Podkreśl, że się martwisz i, żeby ci chociaż jednym słowem dał znać, że żyje. A jak to nie poskutkuje, to może spróbuj na fejsie znaleść kogoś z jego rodziny i zapytaj, czy coś wiedzą?
-- (DJGraco):
Mój kolega podobno leży z covidem już z tydzień i nie daje znaków życia. Martwię się, czy wszystko u niego dobrze. Ostatnia wiadomość jaką mi napisał to ledwo żyję już z tydzień z covidem, odezwę się kiedyśtam.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Bardzo współczuję graco.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#369 1 polubienie

Up. :p
-- (Julitka):
Ciągnę resztkami sił, już nie wyrabiam!

--

down
-- (Julitka):
Up. :p
-- (Julitka):
Ciągnę resztkami sił, już nie wyrabiam!

--

--
po co mi sygnatura?

#371 2 polubienia

No no, Ty mi tu Julitki od downów nie wyzywaj, niepoprawne politycznie to jest. :P
A poza tym nie wykazuje stanowczo objawów.

Każdy ma już dosyć covida, to nie jest żadna groźna choroba, tylko media tak to podpuszczają, żeby ludzie się bali i wieżyli w tego wirusa. :p

Czasem czuję się na tyle wyalienowana, że coś w tym jest. :p
-- (Zuzler):
No no, Ty mi tu Julitki od downów nie wyzywaj, niepoprawne politycznie to jest. :P
A poza tym nie wykazuje stanowczo objawów.

--

No tylko gorzej jest jak ktoś z twojego otoczenia zachoruje. Pewnie, że media robią swoje, ale jednak wirus jest i się panoszy i rozwala ludziom plany.
-- (markus1234):
Każdy ma już dosyć covida, to nie jest żadna groźna choroba, tylko media tak to podpuszczają, żeby ludzie się bali i wieżyli w tego wirusa. :p

--

#375 4 polubienia

Jak cię jaja zaczną boleć od covida, to zmienisz zdanie xdd znam taką osobę, osobiście.
-- (markus1234):

--
po co mi sygnatura?

#376 2 polubienia

Paulinux donosi, że boli ją głowa i za chwilę będzie mieć wykład prowadzony przez jakiegoś okropnego człowieka, którego zrozumienie wymaga hiperskupienia, gdyż emituje on dźwięk potwornej jakości.

#377 3 polubienia

Linuksie, wspieramy ciem :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mam dół.
Give me a sign.

Jeej, dziękuję.
Happy hacking

A idźcie z tym covidem, rozpanoszyło się barachło i plany krzyżuje. Sam chętnie bym odwiedził przyjaciół z Polski, ale nie wiem, czy to będzie możliwe w te wakacje. :(