Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 16 of 61

Wiem, już czytałem o tym na wątku informacyjnym.

Na soczek też się nie nadają: zbyt twarde, a tego soczku w nich tyle, co by kot na płakał.
-- (Julitka):
Zrób sobie soczek z tych mandarynek. :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#303 1 like

Nie ważne, o której zasnę, wstanę około północy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#304 1 like

Nieważne, że nie śpię całą noc i cały dzień. Idę spać i budzę się znów po kilku godzinach.

#305 1 like

Nie mogłem wczoraj spać, a czekałem na koncert. Wytrzymałem cały dzień tylko po to, aby zasnąć godzinę przed wydarzeniem online.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Daszek, To się nazywa pech :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#307 1 like

TO jest smutne. Współczuję.

Muszę dziś zrobić pewną obleśną pracę. :(

Muszę zrobić rzecz, która wymaga czasu, wysiłku i pewnie będzie oceniona jako z góry bezsensowna. :(
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Czemu obleśną?
-- (Zuzler):
Muszę dziś zrobić pewną obleśną pracę. :(

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dlaczego twierdzisz, że będzie oceniona jako bezsensowna?
-- (Julitka):
Muszę zrobić rzecz, która wymaga czasu, wysiłku i pewnie będzie oceniona jako z góry bezsensowna. :(

--

Ostatnio coś więcej ludzie mają powodów do nażekania niż do pochwał.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#313 1 like

A to zwykle tak jest, Mustafa.
Drogi Miśku, choćby temu, że mi się nie chce pisać definicji na 10000 znaków, korzystając z najmniej dwóch źródeł, znajdując na jej zilustrowanie jakieś przykłady na Wolnych Lekturach, a potem wrzucać onej pracy na Teamsy i na dodatek z przykrym przeczuciem, że jest już po czasie i praca owa może nie zostać oceniona.

Nieee na teamsy! Tylko nie na teamsy! Rozumie mcię!

#315 1 like

Wrzucenie na Teamsy to tutaj najmniejszy problem tak naprawdę.

No taka jest właśnie nauka. Czasem trzeba zacisnąć zęby i dokonać prawie niemożliwego.
-- (Zuzler):
A to zwykle tak jest, Mustafa.
Drogi Miśku, choćby temu, że mi się nie chce pisać definicji na 10000 znaków, korzystając z najmniej dwóch źródeł, znajdując na jej zilustrowanie jakieś przykłady na Wolnych Lekturach, a potem wrzucać onej pracy na Teamsy i na dodatek z przykrym przeczuciem, że jest już po czasie i praca owa może nie zostać oceniona.

--

Zrzuciłem na podłogę dysk twardy i wygląda na to, że nie przeżył tego. Także cztery stówki w plecy.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Jakie są objawy?

Bez paniki, próbuj ratować.
-- (mustafa):
Zrzuciłem na podłogę dysk twardy i wygląda na to, że nie przeżył tego. Także cztery stówki w plecy.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

No, mój dysk to nie raz leciał na podłogę i jakoś do dziś działa. A kosztował chyba podobnie.