Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 8 z 61

#141 2 polubienia

Miałem wspaniałego sylwestra. Jescze raz upełniłem się, że mam najlepszych przyjaciół i fantastyczną rodzinę. Niedługo pojadę do Nowosybirska. Wakacje zapowiadają się świetnie.

Ja tam wolę Piccolo. Pandemia pandemią nie sdkończy się, bo wirus już z nami zostanie, ale miejmy nadzieję, że oagarniemy jego rozprzestrzeniane. Poza tym ludzie przeżyli nie jedną pandemie. Za 100 lat to będą się śmiać z covida

Wczorajszy sylwester na teamtalku był przedni. Szkoda, że nie mogłem być przez cały czas.

U mnie sylwek może nie aż taki huczny. Rozdzielony na 2 dni. Dokończyłem se sam, później przed kawą Amadeusza wypiłem i gitara. Aha. Wczoraj herbaty z prądem i hmmm dwóch dobrych kielichów miodówy też nie mogło zabraknąć.

#145 1 polubienie Edytowano

Szczerze mówiąc, już od lat zastanawiałam się, czy nie można by wymyślić jakiegoś ochraniacza na twarz, bo zimą zawsze marzł mi nos, więc wtulałam go w kołnierz kurtki, żeby się ogrzać, co powodowało smarkotok, co z kolei sprawiało, że ciągle te smarki wycierałam, a to było przyczyną, dla której po wychodzeniu na dwór zimą miałam obtartą skórę na nosie. A teraz muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolona. Maseczka to jest kurde to! Zaparowało po jakichś dwóch godzinach noszenia przy temperaturze około 0 stopni i przede wszystkim grzeje twarz. Także proszę pańśtwa, namordniki też mają zalety.

#146 2 polubienia

Dostałam 4,5 a myślałam że nie zdam :D
Happy hacking

#147 2 polubienia

Gratuluję!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

W takim razie ostatnio myślenie nie jest twoją mocną stroną :D
-- (Paulinux):
Dostałam 4,5 a myślałam że nie zdam :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#149 1 polubienie Edytowano

Cóż za piękny paradoks. Przecież wielce prawdopodobne jest, że taka ocena właśnie za myślenie i umiejętność wykorzystania wiedzy się trafiła. :)

#150 2 polubienia

No i mamy 2.4. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#151 1 polubienie

I super.

#152 1 polubienie

W sumie nie jest zły ten schemat dźwiękowy w 2.4, tylko może trochę za głośny.

Jak dla mnie nie jest za głośny. Tamten był głośniejszy, a ten jest w sam raz.
Give me a sign.

#154 1 polubienie

Ja miałam nieco cichszy, nawet nazywa się chyba "Quiet".

Ale co wy gadacie?
Temat dźwiękowy był taki sam wostatniej stabilce jak i w 2.4.

#156 1 polubienie

ALe ja nie miałam domyślnego, a teraz trzeba się przyzwyczaić na razie.

#157 3 polubienia

No, Quied będzie zaktualizowany :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#158 3 polubienia

Jak dla mnie śmieszne jest branie hajsu za coś,czego się samemu nie stworzyło ale to na drugą księgę chyba
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#159 1 polubienie

Heh, ja zasłaniałam twarz szalikiem, jak mi było zimno w nos. :D
Taki rodzaj maski, zanim to się stało konieczne.

-- (Zuzler):
Szczerze mówiąc, już od lat zastanawiałam się, czy nie można by wymyślić jakiegoś ochraniacza na twarz, bo zimą zawsze marzł mi nos, więc wtulałam go w kołnierz kurtki, żeby się ogrzać, co powodowało smarkotok, co z kolei sprawiało, że ciągle te smarki wycierałam, a to było przyczyną, dla której po wychodzeniu na dwór zimą miałam obtartą skórę na nosie. A teraz muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolona. Maseczka to jest kurde to! Zaparowało po jakichś dwóch godzinach noszenia przy temperaturze około 0 stopni i przede wszystkim grzeje twarz. Także proszę pańśtwa, namordniki też mają zalety.

--
🇺🇦 🇵🇱

#160 2 polubienia

Ale to ja mógłbym odwrotnie. Dla mnie śmieszne jest nie branie hajsu za coś, co się samemu stworzyło xd.
I od tej pory, cały elten będzie premium. :P

-- (nuno69):
Jak dla mnie śmieszne jest branie hajsu za coś,czego się samemu nie stworzyło ale to na drugą księgę chyba

--
po co mi sygnatura?