@Denis Musimy sobie zrobić jeszcze raz wieczór z Miodowymi i Kiepskimi. :) Ale nie w ten weekend, niestety... -- (denis333): Wczoraj odbyłem pierwszą ciekawą rozmowę na eltenowych konferencjach! Tego na prawdę tu brakowało!
Macie na oku do zapodania jakiś hit któregoś dnia? Może się skuszę. Narazie nic nie streamowałem, a wczoraj na superpolsacie był ojciec chrzestny dwójka.
Drogie Panie, bez tak nieparlamentarnych określeń, proszę. Nikt Was do korzystania nie zmusza, a problem z policją będzie miał ten, kto streamuje. I chyba nie tylko on. Więc działam w naszym wspulnym interesie.
Julita, o ile z zuzler się nie do końca zgadzam, to ty faktycznie pierdzielisz głupoty. :D -- (Julitka): Drogie Panie, bez tak nieparlamentarnych określeń, proszę. Nikt Was do korzystania nie zmusza, a problem z policją będzie miał ten, kto streamuje. I chyba nie tylko on. Więc działam w naszym wspulnym interesie.
No i ok. Nie wiedziałam. Jeżeli uznajemy konferencję za grupkę kilku znajomych, to wszystko spoko. Z resztą, ewentualny problem będzie miał streamer, więc już nic nie mówię. :) A na wieczór, jeżeli ktoś go zorganizuje, chętnie przyjdę. Nawet sama mogę coś postreamować, jak będą chętni. -- (Zuzler): Na użytek własny lub grona kilku znajomych można posiadać i puszczać cokolwiek.
Updatnąłem sobie biurko Changelog: 1. Dodano pułkę jak na klawiaturę, ale dłuższą, na której zmieści się tyż klawiatura, ale taka do grania, 61 klawiszy. 2. Poszerzono blat roboczy o jakieś 20 cm, a jak wiadomo, im więcej tego, tym lepiej. 3. Dodano kolejną pułke na różności i różnostki 4. Zresetowano bałagan do wartości domyślnych.
This site uses cookies to enhance your experience.