Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 10 of 61

#181 1 like

Dobrze mieć sprężone powietrze w puszce, które tak na serio powietrzem nie jest. Nieźle wiatraki a najbardziej klawisze miały tyle kurzu hyba od kominka. Stykneła tylko ściera i jest git.

A to prawda, jakieśtlenki butanu to sączy cuś.

Polecam, sam w ten sposób czyszczę mnustwo sprzętu.
-- (johnson):
Dobrze mieć sprężone powietrze w puszce, które tak na serio powietrzem nie jest. Nieźle wiatraki a najbardziej klawisze miały tyle kurzu hyba od kominka. Stykneła tylko ściera i jest git.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#184 1 like

W piątek zostałam przyszywaną ciocią. Bliskiej koleżance urodził się synek, mój przyszły chrześniak.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#185 1 like Edited

Udało mi się zrobić przelew po ponad półgodzinnych walkach z durną apką, która nie chciała go przyjąć i łupała komunikatem, że format zapisu konta odbiorcy jest niewłaściwy. A starczyło zapisać go z odstępami... Ech... Ale co ciekawe, wcześniej udało mi się zrobić przelew w to samo miejsce bez spacji. No nie rozumiem. ALe jestem zadowolona. :)

Kolejne 1500 zł przytuliłem grając w kasynie.

#187 1 like

Kurde, no to gratuluję.
A ja wczoraj miałam taki zajebisty dzień... Może dlatego, że data była symetryczna?

#188 1 like

A ja mam dzisiaj, mimo że muszę walczyć z forum głosowym :) :)
Happy hacking

#189 1 like

Tylko uważaj, żeby nie wpaść w to po uszy...
-- (darek1991):

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Spokojna głowa. Hahaha. Nawet moja narzeczona czasami wygania mnie do "roboty".

Na krypto można większe zyski, wyciągnąć i nie jest to loteria.

-- (darek1991):

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Nie wiedziałem, że wierzysz w takie rzeczy.

-- (Zuzler):
Kurde, no to gratuluję.
A ja wczoraj miałam taki zajebisty dzień... Może dlatego, że data była symetryczna?

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#193 1 like

WIerzę, nie wierzę... Dzień był przezajebisty.

Na ruletce też się da, ale to temat na inną dyskusję.

Chociaż jedna osoba podziękowała mi za przysługę, tak po prostu w tym popiepszonym dniu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#196 1 like

Yeah, mam wreszcie promotora!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#197 2 likes

Spełniło się moje marzenie, które miałem od początku archiwizacji nagrańradiowych. Mam kasetę z nagraniem z radia Wolna Europa!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Podziel siem
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#199 1 like

Zgram to wpadnie na Youtube.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Na urodziny kupię sobie coś, na co zbierałem się od dwóch lat conajmniej!