Dobrze mieć sprężone powietrze w puszce, które tak na serio powietrzem nie jest. Nieźle wiatraki a najbardziej klawisze miały tyle kurzu hyba od kominka. Stykneła tylko ściera i jest git.
Polecam, sam w ten sposób czyszczę mnustwo sprzętu. -- (johnson): Dobrze mieć sprężone powietrze w puszce, które tak na serio powietrzem nie jest. Nieźle wiatraki a najbardziej klawisze miały tyle kurzu hyba od kominka. Stykneła tylko ściera i jest git.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Udało mi się zrobić przelew po ponad półgodzinnych walkach z durną apką, która nie chciała go przyjąć i łupała komunikatem, że format zapisu konta odbiorcy jest niewłaściwy. A starczyło zapisać go z odstępami... Ech... Ale co ciekawe, wcześniej udało mi się zrobić przelew w to samo miejsce bez spacji. No nie rozumiem. ALe jestem zadowolona. :)
Na krypto można większe zyski, wyciągnąć i nie jest to loteria.
-- (darek1991): Kolejne 1500 zł przytuliłem grając w kasynie.
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
-- (Zuzler): Kurde, no to gratuluję. A ja wczoraj miałam taki zajebisty dzień... Może dlatego, że data była symetryczna?
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.