Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 11 of 61

Już na sto, dwieście pięćset procent będę pisał maturę na ZDSR! mam oficjalne potwierdzenie :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#202 3 likes

Od kilku tygodni czuję się lepiej. CHce mi się więcej, niż tylko leżęć w łóżku, gadać na tt i wykonywać konieczne minimum czynności życiowych.

Na rynku w końcu pojawił się prawdziwy kompaktowy telefon.

#204 1 like

Co to znaczy?

Jaki telefon?

Zuzler, to znaczy, że w końcu jakiś producent przestał mydlić oczy użytkownikom i zaoferował prawdziwy kompaktowy sprzęt. A chodzi o telefon Unihertz Jelly 2. Jest spora szansa, że da się go obsłużyć z poziomu jednej ręki i może nawet bez słuchawek. A ja właśnie czegoś takiego szukałem.

#207 1 like

Ale co to znaczy kompaktowy, hę?

#208 1 like

Telefon z odtwarzaczem kompaktów (CD) :D.
Tak serio, to chyba chodzi o rozmiar telefonu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Wątek przemielony w telefonach, ale na to pytanie najlepiej odpowie sam Darek, bo on ma swoją definicję.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler, odpowiem Ci prywatnie, żeby nie było off topu.

#211 1 like

Opaska Xiaomi Mi Band 5, którą zamówiłem przed wczoraj, przyszła dziś, a miała przyjść dopiero w czwartek. :)

#212 2 likes

W końcu wyrobiłam się z publikacjami. Yes yes yes!
ENFP

#213 2 likes

Po kilku latach znów mamy piekarnik! A dzięki temu placek!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#214 1 like

Placek for the win! :D Zazdroszczę piekarnika. Sprawnego!
-- (daszekmdn):
Po kilku latach znów mamy piekarnik! A dzięki temu placek!

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#215 1 like

placek dobra rzecz :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#216 1 like

W końcu zrobili nam mieszanego kebaba jak lubimy, trochę więcej ostrości, sporo mięcha i sosu czosnkowego tyle ile trzeba.

Nowy kebs w zahirze? Ooo Swoją drogą tam mają naprawdę dobrego.

#218 4 likes

Aale miałam fajny weekend!

W końcu dostanę Blindshella do testów. W najbliższą środę audycja w tyflopodcaście.