a ja, dla odmiany, pochwalę nie siebie, tylko pewnego mądrego, skromnego i za bardzo upartego (żeby nie było za dobrze) człowieka, który ma swoją dziejową misję i udało mu się wypełnić 33% tej misji! Cieszmy się razem! :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dotarła do mnie paczka z reedycją wszystkich płyt Paktofoniki. Box w którym również są dwie kasety magnetofonowe będące dowodem, że jak się chce, to można dobrze nagrać je w 2021. Nowe oryginalne kasety są zazwyczaj kiepskiej jakości, ale tutaj i porządnie zrobione pudełka, kasety, i nagrania nawet w Dolby. Jestem w bardzo dobrym nastroju. Cieszę się jak w tedy, gdy wpadła mi w ręce pierwsza kaseta z hip hopem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
14 mg klona, 2 mg pregabaliny, dzień udany, w pracy też ok, odstawka mni męczy czasem, ale chwalę siebie, że czasem abstę trzymam. Wszystki takie dni są bezcenne.
Odkryłem, że moja Nokia potrafi sensownie nagrywać. Szkoda, że pół roku tego nie wiedziałem i w sumie kilka sytuacji pozostało zapomnianych. Dobrze jednak, że się da.
Gdzie? :) -- (misiek): Znalazłem w reszcie elegancką fryzjerkę i barberkę. Zostałem obsłużony po prostu epicko. Nelka, kocham cię za to. Masz kolejnego stałego klienta.