Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 13 z 61

Najwyraźniej, bo u mnie zima i to dosłownie, bo i mroźno i śnieżno.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

#242 1 polubienie

O tak,
syberia!~~!
Taka Łódzka.
:D
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#243 2 polubienia

To chyba jakieś omamy. Popieram Zuzler, krajan trzeba zawsze wspierać :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

U mnie też zima niestety. :(
Give me a sign.

#245 2 polubienia

Plumicznie było. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#246 1 polubienie

Mam nadzieje że jeszcze będzie! Jeszcze nie idę spać @plumlitka
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

W Łodzi na pietrynie, ale adres mogę ci podać jutro, bo zostałem zawieziony przez koleżankę. Pani Kornelia Klimczak, bądź Klimczyk, chodź dla mnie już nie Pani.
-- (Julitka):
Gdzie? :)
-- (misiek):
Znalazłem w reszcie elegancką fryzjerkę i barberkę. Zostałem obsłużony po prostu epicko. Nelka, kocham cię za to. Masz kolejnego stałego klienta.

--

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#248 Edytowano

Łódź Piotrkowska 37 wejście C drzwi m03 parter Kornelia Klimczak.
-- (Julitka):
Gdzie? :)
-- (misiek):
Znalazłem w reszcie elegancką fryzjerkę i barberkę. Zostałem obsłużony po prostu epicko. Nelka, kocham cię za to. Masz kolejnego stałego klienta.

--

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#249 3 polubienia

Dostałam fajne prezenty na urodziny i mimo wszystko weekend spędziłam w miłej atmoswerze i fajnym towarzystwie. No i w końcu zrobiłam porządek z włosami. I jak dobrze pójdzie, to kolejny weekend będzie równie miły, choć już w innym towarzystwie spędzony.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#250 3 polubienia

Wczoraj spędziłem urodziny w fajnym towarzystwie, co prawda na teamtalku, ale i tak było super.
@Agata.d, @Lukaszenka i @Dawek Dziękuję. :)

#251 1 polubienie

No super było. Szkoda tylko, że nie mogłam dłużej zostać. :-(
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

No szkoda, ale i tak super było.

#253 1 polubienie

To prawda. Mam nadzieję, że po covidzie zrobimy takie urodziny już w realu.

Gdybym wiedział to bym wpadł, tj chodzi mi o tt, alei tak wczoraj nie miałem czasu

A pewnie, że się zrobi. Oby to było już za rok. :)

#256 1 polubienie

No raczej chyba nie, bo to jest prywatny serwer nie jestem pewna, czy masz dostęp.
-- (DJGraco):
Gdybym wiedział to bym wpadł, tj chodzi mi o tt, alei tak wczoraj nie miałem czasu

--

Myslałem,e tyflonecik

W razie czego to zapraszam na tutejsze konferencje.

Mecz można uznać za udany. Zremisowaliśmy z Węgrami 3/3.

Ja też jestem zadowolony, chociaż pierwsza połowa była bardzo kiepska.