Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 12 of 61

Kbs ten sam, tylko dobrzy ludzie, którzy wiedzą, jak robić.

#222 2 likes

a ja, dla odmiany, pochwalę nie siebie, tylko pewnego mądrego, skromnego i za bardzo upartego (żeby nie było za dobrze) człowieka, który ma swoją dziejową misję i udało mu się wypełnić 33% tej misji! Cieszmy się razem! :D
🇺🇦 🇵🇱

#223 3 likes

Ten dzień jest elegancki!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Sprzedałem. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Wczoraj przyszły do mnie słuchawki Beyer Dynamik DT770 pro, czy jak to tam się pisze.

Kursy z Maca idą mi co raz lepiej.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#227 5 likes Edited

Dotarła do mnie paczka z reedycją wszystkich płyt Paktofoniki. Box w którym również są dwie kasety magnetofonowe będące dowodem, że jak się chce, to można dobrze nagrać je w 2021.
Nowe oryginalne kasety są zazwyczaj kiepskiej jakości, ale tutaj i porządnie zrobione pudełka, kasety, i nagrania nawet w Dolby.
Jestem w bardzo dobrym nastroju.
Cieszę się jak w tedy, gdy wpadła mi w ręce pierwsza kaseta z hip hopem.

#228 1 like

Blindshell sprawił, że po prawie trzech latach zaczynam spoglądać na korzystanie z telefonu z prawdziwą przyjemnością.

#229 2 likes

Udany weekend!

Pod koniec kwietnia najprawdopodobniej spotkam się z jednym z Eltenowiczów. Kto to to może on sam się wypowie?

#231 4 likes

14 mg klona, 2 mg pregabaliny, dzień udany, w pracy też ok, odstawka mni męczy czasem, ale chwalę siebie, że czasem abstę trzymam. Wszystki takie dni są bezcenne.
ENFP

#232 1 like

Odkryłem, że moja Nokia potrafi sensownie nagrywać. Szkoda, że pół roku tego nie wiedziałem i w sumie kilka sytuacji pozostało zapomnianych. Dobrze jednak, że się da.

Jaką masz Nokię?

#234 1 like

4.2.

#235 1 like

Znalazłem w reszcie elegancką fryzjerkę i barberkę. Zostałem obsłużony po prostu epicko. Nelka, kocham cię za to. Masz kolejnego stałego klienta.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#236 2 likes

Podoba mi się nowa beta Eltena.

#237 1 like

Gdzie? :)
-- (misiek):
Znalazłem w reszcie elegancką fryzjerkę i barberkę. Zostałem obsłużony po prostu epicko. Nelka, kocham cię za to. Masz kolejnego stałego klienta.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#238 2 likes

Club House jest spoko. :)

#239 1 like

Cieszę się, że mamy już wiosnę.

#240 2 likes

Przepraszam, ale chyba się przesłyszałam. Usłyszałam słowo wiosna.