Fart nad farty! Pierwszy raz w życiu udało mi się dorwać na pewnej grupie wydawane jedzenie. Najpierw babka chciała, żeby po odbiór zgłosić się gdzieś tam na peryferie miasta, na których nigdy w życiu nie byłam. No to zaczęło się pół godzinne sprawdzanie jaki tam jest najbliższy przystanek, co tam jeździ,o której... Już wszystko ustaliłąm z wydającą, gdy nagle ona napisała: "przepraszam, że tak mieszam, ale moi rodzice wezwali mnie dziś do centrum." I kurde, co za dziwny traf... Niepokojący w sumie, ale mimo wszystko zarąbisty - zaproponowała miejsce, które jest praktycznie pod moją bramą! Jestem pod wrażeniem!
Producent U. B. P. odpisał mi po dość długim czasie i dał mipiosenkę, która mi się bardzo spodobała yeah! Dla niewtajemniczonych jest taki gościu na soundcloud ubpremix, który remiksuje różne nuty i jego najnowszy remix mi się spodobał to poprosiłem go odownload, ale przez bity miesiąc milczał jak zaklęty.
To pokaż co to za cudo. -- (DJGraco): Producent U. B. P. odpisał mi po dość długim czasie i dał mipiosenkę, która mi się bardzo spodobała yeah! Dla niewtajemniczonych jest taki gościu na soundcloud ubpremix, który remiksuje różne nuty i jego najnowszy remix mi się spodobał to poprosiłem go odownload, ale przez bity miesiąc milczał jak zaklęty.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.