Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 7 of 61

Dj Graco, ja mam Sony srs xb40. Chcesz się licytować? :D :D :D
-- (DJGraco):
No cóż.
Jest ok, ale mogło by być lepiej. Tj w podobnej cenie są lepsze.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#122 1 like Edited

JBL-E są OK. Siostra ma i wiele ten głośnik przeżył podróży i nic mu się nigdy nie stało, nawet na plaży grał ;).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Siostra chłopaka mojej siostry też ma taki i mówiła, że głośnik jest OK. Chłopak mojej siostry też mówił, że głośnik w porządku.
Give me a sign.

Nasza pastoralka ma już powyżej 800 wyświetleń.
https://youtu.be/OR0bQkkAhbI
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#125 2 likes Edited

Fart nad farty! Pierwszy raz w życiu udało mi się dorwać na pewnej grupie wydawane jedzenie. Najpierw babka chciała, żeby po odbiór zgłosić się gdzieś tam na peryferie miasta, na których nigdy w życiu nie byłam. No to zaczęło się pół godzinne sprawdzanie jaki tam jest najbliższy przystanek, co tam jeździ,o której... Już wszystko ustaliłąm z wydającą, gdy nagle ona napisała: "przepraszam, że tak mieszam, ale moi rodzice wezwali mnie dziś do centrum." I kurde, co za dziwny traf... Niepokojący w sumie, ale mimo wszystko zarąbisty - zaproponowała miejsce, które jest praktycznie pod moją bramą! Jestem pod wrażeniem!

Pewnie, cuda się zdarzają.

No to super Zuzler!
Give me a sign.

#128 3 likes

Zrobiłem pierogi!

Elegacnkooooo!

Super Daszku!
Give me a sign.

Daszku, jakie?
Prosimy o więcej szczegółów.
Gratuluję!

#132 1 like

Z kapustą ;)

Mi się czasem rozklejają więc gratuluję. Lepiej się skleja ruskie.

#134 1 like Edited

Właśnie się wyspałam. Uwielbiam mieć wolne. <3

Producent U. B. P. odpisał mi po dość długim czasie i dał mipiosenkę, która mi się bardzo spodobała yeah! Dla niewtajemniczonych jest taki gościu na soundcloud ubpremix, który remiksuje różne nuty i jego najnowszy remix mi się spodobał to poprosiłem go odownload, ale przez bity miesiąc milczał jak zaklęty.

To pokaż co to za cudo.
-- (DJGraco):
Producent U. B. P. odpisał mi po dość długim czasie i dał mipiosenkę, która mi się bardzo spodobała yeah! Dla niewtajemniczonych jest taki gościu na soundcloud ubpremix, który remiksuje różne nuty i jego najnowszy remix mi się spodobał to poprosiłem go odownload, ale przez bity miesiąc milczał jak zaklęty.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Wyślę na pm. Nie będę tu piosenek wrzucać.

No i mamy już rok 2021. Mam nadzieję, że będzie lepszy niż 2020, i że skończy się ta cała pandemia koronawirusa.

#140 1 like

Kurde, cudowne 5 munut między 23.59 a 0,05 przeżyłam. A jaki szampanik marki Dorato bodajże... <3