Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 47 of 61

#921 1 like

Będzie bardzo dobrze nawet ;)
ENFP

#922 2 likes

Odzyskałem kontakt z pewną elegancką osobą, mam nadzieję, że na dłużej o ile ta osoba będzie chciała.

#923 1 like

U mnie nie ma jeszcze tego piszczącego tałatajstwa, ale skoro Posen nawiedzili, to i może w stolycy się pojawią.

Też dzisiaj już słyszałem.

-- (Zuzler):
Luuuudzieeeeee! Jerzyki mi zaćwirzyły zaoknem! <3 Będzie dobrze!

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#925 4 likes

Przeniosłam lub prawie przeniosłam swoje manatki na drugi komputer! <3

potwierdzam jerzyki w Posen, znaczy blisko tegoż. Mało coś licznie, ale są. Może to z powodu pory dnia bo one zdaje się aktywizują się w porach granicznych.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#927 1 like

Głównie kojarzę je z wieczorami. I oczywiście, że to śliczne, bo miłe skojarzenia nasuwa. Sam ten jazgot nie należy do najpiękniejszych.

#928 2 likes

Wczoraj zaliczyłem siłownie, a dzisiaj basen. Jutro kolejna siłownia, acz myślę, żeby od następneho tygodnia jednak co drugi dzień chodzić.

#929 3 likes

tak będzie raczej lepiej Puszku. :)

Mój dotychczasowy umysł już mnie nie lubi, :D
Coraz łatwiej mi odrzucać negatywne, nieprowadzące do niczego dobrego myśli, i wynajdywać powody, żeby brnąć w to nadal.
Ponadto zanim się pogrążę w czymś negatywnym, atakuję moje użalanie się nad sobą logicznymi argumętami.
Jak byśie to nazwali?
Senter San

Dlaczego?
-- (Zuzler):
tak będzie raczej lepiej Puszku. :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#932 4 likes

Pierwsza letnia noc w tym roku! Yeah :)
Happy hacking

#933 4 likes Edited

Bo wysiłek będzie bardziej równomiernie rozłożony w czasie.

#934 4 likes

Dzisiejszą noc zasponsorowały mi słowiki. Nie słyszałem ich tu z 10 lat.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#935 2 likes

O panie, to pan dobrze masz.

#936 2 likes

No reumatycznie tak ;)

#937 2 likes

W tym tygodniu znowu sprowadzam sobie na chatę bardzo eleganckie osoby. Życie bywa piękne. <3

#938 1 like

Pogoda pozytywnie nastraja do życia. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Moja karta dźwiękowa w aktualizacji dostała taaki fajny ficzerek. Dodali jeszcze więcej wyjść i wejść. Można teraz mieć jedno x kanałowe, zbierające wszystko do kupy. No dobra, prawie wszystko oprócz cyfrowych i trochę szkoda, ale niech tam. Ważne, że w ogóle coś jest takiego.

A co to za karta?