Jutro śliczna pogoda u nas. Dzisiaj też bardzo ładnie było. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Czemu się smucicie i postujecie wciąż w księdze zażaleń? Przecież świeci słońce, ćwierkają ptaki, jest ciepło, i aż chce się żyć! :) Mimo negatywnych rzeczy przepełnia mnie dziś pozytywna energia. W końcu można łazić w krótkich spodniach bez bluz i innych takich. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Wczoraj byłem na siłowni i na basenie, jutro znowu idę na siłownię, w środę na basen i w czwartek na siłownię. Fajny tydzień się w związku z tym zapowiada.
Elegancko, zawsze wmiare rob sobie z 2 dni przerwy pomiedzy sesjami na silowni, co by miesnie mogly odpoczac.
-- (Puszkin): Wczoraj byłem na siłowni i na basenie, jutro znowu idę na siłownię, w środę na basen i w czwartek na siłownię. Fajny tydzień się w związku z tym zapowiada.
-- (djsenter): Elegancko, zawsze wmiare rob sobie z 2 dni przerwy pomiedzy sesjami na silowni, co by miesnie mogly odpoczac.
-- (Puszkin): Wczoraj byłem na siłowni i na basenie, jutro znowu idę na siłownię, w środę na basen i w czwartek na siłownię. Fajny tydzień się w związku z tym zapowiada.
Jakby to nie zabrzmiało, ale cieszę się, że idę do szpitala na pełną diagnostykę. Tak otwartej, sympatycznej osoby nigdy nie widziałam. Chyba będę najmłodsza na reumatologii :D Mechanika się rozwaliła i teraz trzeba pogrzebać. Damy radę. ;)
-- (camila): Jakby to nie zabrzmiało, ale cieszę się, że idę do szpitala na pełną diagnostykę. Tak otwartej, sympatycznej osoby nigdy nie widziałam. Chyba będę najmłodsza na reumatologii :D Mechanika się rozwaliła i teraz trzeba pogrzebać. Damy radę. ;)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.