Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 46 z 61

#901 1 polubienie

Jutro śliczna pogoda u nas. Dzisiaj też bardzo ładnie było. <3
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#902 1 polubienie

Dzień dobry. :)
INFP

#903 1 polubienie Edytowano

A jaki ciepły ma być! I jeszcze, co prawda z dość smutnego powodu, ale jednak odwołano mi jedne zajęcia!

A witam hehe.
-- (Postukujacy):
Dzień dobry. :)

--

#905 1 polubienie Edytowano

W przyszłym roku szkolnym może być pięknie! <3 Takie mnie doszły wieści.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#906 5 polubień Edytowano

Czemu się smucicie i postujecie wciąż w księdze zażaleń?
Przecież świeci słońce, ćwierkają ptaki, jest ciepło, i aż chce się żyć! :)
Mimo negatywnych rzeczy przepełnia mnie dziś pozytywna energia.
W końcu można łazić w krótkich spodniach bez bluz i innych takich. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#907 4 polubienia

Wczoraj byłem na siłowni i na basenie, jutro znowu idę na siłownię, w środę na basen i w czwartek na siłownię. Fajny tydzień się w związku z tym zapowiada.

Elegancko, zawsze wmiare rob sobie z 2 dni przerwy pomiedzy sesjami na silowni, co by miesnie mogly odpoczac.

-- (Puszkin):
Wczoraj byłem na siłowni i na basenie, jutro znowu idę na siłownię, w środę na basen i w czwartek na siłownię. Fajny tydzień się w związku z tym zapowiada.

--
Senter San

#909 1 polubienie

A to wiadoma sprawa. :)

-- (djsenter):
Elegancko, zawsze wmiare rob sobie z 2 dni przerwy pomiedzy sesjami na silowni, co by miesnie mogly odpoczac.

-- (Puszkin):

--

--

Nie nie, codziennie ćwicz inne partie ciała.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Witam i miłego tygodnia życzę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#912 1 polubienie

A u mnie w kolejnym roku będzie najgorzej, ale to nie ta księga.
Happy hacking

#913 1 polubienie

Najgorzej!

#914 1 polubienie

Za tydzień mam ostatnią lekcję angielskiego.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#915 3 polubienia Edytowano

Jakby to nie zabrzmiało, ale cieszę się, że idę do szpitala na pełną diagnostykę. Tak otwartej, sympatycznej osoby nigdy nie widziałam. Chyba będę najmłodsza na reumatologii :D Mechanika się rozwaliła i teraz trzeba pogrzebać. Damy radę. ;)
ENFP

Damy!

-- (camila):
Jakby to nie zabrzmiało, ale cieszę się, że idę do szpitala na pełną diagnostykę. Tak otwartej, sympatycznej osoby nigdy nie widziałam. Chyba będę najmłodsza na reumatologii :D Mechanika się rozwaliła i teraz trzeba pogrzebać. Damy radę. ;)

--
Senter San

Trzymaj się. <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#918 4 polubienia

Luuuudzieeeeee! Jerzyki mi zaćwirzyły zaoknem! <3 Będzie dobrze!

Fii, fii! :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#920 1 polubienie

Proszę się nie śmiać. Naprawdę je lubię. Jak drą ryje, znaczy lato jest albo zaraz będzie.