-- (Zuzler): Luuuudzieeeeee! Jerzyki mi zaćwirzyły zaoknem! <3 Będzie dobrze!
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
potwierdzam jerzyki w Posen, znaczy blisko tegoż. Mało coś licznie, ale są. Może to z powodu pory dnia bo one zdaje się aktywizują się w porach granicznych.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Mój dotychczasowy umysł już mnie nie lubi, :D Coraz łatwiej mi odrzucać negatywne, nieprowadzące do niczego dobrego myśli, i wynajdywać powody, żeby brnąć w to nadal. Ponadto zanim się pogrążę w czymś negatywnym, atakuję moje użalanie się nad sobą logicznymi argumętami. Jak byśie to nazwali?
Dzisiejszą noc zasponsorowały mi słowiki. Nie słyszałem ich tu z 10 lat.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Moja karta dźwiękowa w aktualizacji dostała taaki fajny ficzerek. Dodali jeszcze więcej wyjść i wejść. Można teraz mieć jedno x kanałowe, zbierające wszystko do kupy. No dobra, prawie wszystko oprócz cyfrowych i trochę szkoda, ale niech tam. Ważne, że w ogóle coś jest takiego.