Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 48 of 61

Behringer umc1820

Mm jest wena...
Senter San

#943 6 likes

Gość na zajęciach mnie chwali! <3

#944 2 likes

Rodzina z łodzi przyjechała

#945 1 like

Wypilem kawy, i napierdzielam 1000 slow w godzinke piszac referat analizujacy zwiazek jednej gosciowy z takim jednym gosciem, XD
Wykorzystujac moja znajomosc etykiety milosnej i tony technik literackich.
Lubie to, przycisk!
Jestem w swoim zywiole! XD
Gdybym tylko mogl normalnie jeszcze pisac na Eltenie... :D
Senter San

#946 3 likes

Obrałem 80 jajek w ciągu niecałej godziny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ooo, a co robisz, że tak dużo jajek?

#948 1 like

Sałatki, od groma sałatek.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

OOo, to ja chcem!

#950 4 likes

A u mnie ponad 50 obserwujących skarbiec. Yyy, no to się chyba można pochwalić, czy coś, no bo jest czym :D Przynajmniej tak sobie myślę, coooo???

#951 4 likes

A jutro rusza u mnie sezon ślubny! Łiiiiii! No to będzie o czym pisać w powyżej chwalonym miejscu! :)

No to zapraszam, u mnie drzwi otwarte.
-- (DJGraco):
OOo, to ja chcem!

--

#953 2 likes Edited

Lepszy wynik, niż u mnie. Widać lepiej ludziom do gustu trafiasz. <3

Udało mi się znaleść nową płytę Sanah na chomiku! Płyta wyszła 8 maja. Jest to Sanah - Irenka.

#955 2 likes

Kupiłem napęd
Plextor PX-760A

#956 4 likes

Dzisiejszy wieczór jest fajny, siedzę na balkonie, oglądam na sygnale od pierwszego odcinka, swoją drogą nigdy nie spędzałem tyle czasu na balkonie co w moim obecnym mieszkaniu a wszystko dzięki temu, że zamontowałem zabezpieczenie żeby koty nie uciekły przez barierkę.

#957 2 likes

Wspaniały dzień był dzisiaj

Przecież miałeś kupić jakiś inny. Dobra, już się pogubiłem.
-- (DJGraco):
Kupiłem napęd
Plextor PX-760A

--

Skąd dorwałeś plextora?
ENFP

#960 6 likes

Miałem wczoraj fajny wieczór.
Co prawda byłem i nadal jestem chory, ale zjadłem sobie pizze, wypiłem sobie piwko, spędziłem kilka dobrych godzin w najlepszym gronie na świecie, a po tonie śmiechu, jakichś randomowych rozkminach, zasnąłem podczas produkcji audio mema.
Coś pięknego!
Senter San