Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 49 z 61

@Camila z łalegro.
@Misiek z tym napędem to porypana sprawa była, wytłumaczę ci na priv.
Kupiłem od że tak powiem zaufanego dystrybutora. Mam gwarancje, że jest w dobrym stanie, i że ma wgrany najnowszy bios. Człowiek zajmuje się napędami od lat i udziela się na forum cdrinfo.pl a nazywa się czary2mary tak samo na forum jak i allegro

#962 3 polubienia

Zarąbisty był ślubik!!! Organista bardzo nieprofesjonalny, ale za to jaki sympatyczny!:D A wieczorkiem trochę pleneru - czy mogło być lepiej?

#963 1 polubienie

No i jeszcze się podchwalę, a co tam! Wczoraj ogarnęłam sobie bezwzrokowo makijaż na ten ślub i dwie babeczki z bemyeyesa potwierdziły, że jest git:)

#964 2 polubienia

Odpowiem Ci: na pewno nie. :)

Plextory dawno przestały być produkowane, dlatego pytam :)
ENFP

#966 9 polubień

Dzisiaj tak jakoś po prostu obudziłem się wcześnie rano jak na moje ostatnie standardy, bo przed siódmą, z bardzo optymistycznym nastawieniem do świata. Ptaki nawet ładnie śpiewały za oknem, choć niestety już skończyły, i nawet czuję siłę na zajęcie się papierkową robotą Fundacji, co zdecydowanie jest ewenementem, bo to, że się nią zajmuję, nie znaczy, że odczuwam zwykle do tego siłę. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#967 2 polubienia

Ja to w ogóle podziwiam, że chociaż próbujesz to ogarniać.

#968 5 polubień

Wiecie co? Ja po prostu muszę pochwalić stronę Gmaila. Kiedy zakładałem nam konta dla Fundacji, w życiu nie spodziewałem się, że będę wolał je ogarniać przez stronę niż klienta pocztowego.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#969 9 polubień

Wytrzymałam przez tydzień z przestawionym lędźwiowym. Od dzisiaj już nastawiony, plus ćwiczenia do domku. W końcu mogę się pochylać i siedzieć <3
ENFP

#970 1 polubienie

Czasem nawet możliwość przyjęcia tej pozycji może być szczytem szczęścia. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#971 7 polubień

OOOOdwoooołaaaaaliiii miiii jedyne zajęcia, jakie dziś miały być!

#972 9 polubień

Wiecie, jakie to przyjemne uczucie znaleźć maleńką kartę sim, która przez przypadek wypadła mi z rąk?

Na pewno duże. Gratulacje hehe. Teraz wszystko idzie w miniaturyzacje, starych dobrych dużych SIMów się już nie używa, teraz albo mini SIM albo micro SIM, tak samo z kartami pamięci, coraz żadziej SD tylko mikro SD

#974 1 polubienie

A nano SIM? TO mniejsze niż mini?

A nie wiem, ja już gubię się w tym wszystkim.
Chyba nie ma micro sim tylko właśnoe nano.

Taaaak, ja wiem!

-- (denis333):
Wiecie, jakie to przyjemne uczucie znaleźć maleńką kartę sim, która przez przypadek wypadła mi z rąk?

--
🇺🇦 🇵🇱

#977 1 polubienie

Nie ma mini, jest zwykły SIM< którego w życiu nie widziałam, potem micro, a potem od razu nano.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#978 6 polubień

Jutro widzę się z chłopakiem. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#979 1 polubienie

To wy wyobraźta sobie taką sytuację. Siedzę sobie i uzupełniam spokojnie pojemniczki na leki, po 8 tabsów w jednym pojemniku, a tu ze 3 mi tak wypadły ze stołu... Szukania było co nie miara :P
ENFP

#980 1 polubienie

Ja odsuwałem meble, męczyłem się przy okazji wygarniając pełno śmieci z pod szafek, i biórka tylko po to, żeby się okazało, że ustrojstwo wpadło do największej kieszeni w plecaku, leżącym pod szafą na podłodze XD