@Camila z łalegro. @Misiek z tym napędem to porypana sprawa była, wytłumaczę ci na priv. Kupiłem od że tak powiem zaufanego dystrybutora. Mam gwarancje, że jest w dobrym stanie, i że ma wgrany najnowszy bios. Człowiek zajmuje się napędami od lat i udziela się na forum cdrinfo.pl a nazywa się czary2mary tak samo na forum jak i allegro
Dzisiaj tak jakoś po prostu obudziłem się wcześnie rano jak na moje ostatnie standardy, bo przed siódmą, z bardzo optymistycznym nastawieniem do świata. Ptaki nawet ładnie śpiewały za oknem, choć niestety już skończyły, i nawet czuję siłę na zajęcie się papierkową robotą Fundacji, co zdecydowanie jest ewenementem, bo to, że się nią zajmuję, nie znaczy, że odczuwam zwykle do tego siłę. :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Wiecie co? Ja po prostu muszę pochwalić stronę Gmaila. Kiedy zakładałem nam konta dla Fundacji, w życiu nie spodziewałem się, że będę wolał je ogarniać przez stronę niż klienta pocztowego.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Czasem nawet możliwość przyjęcia tej pozycji może być szczytem szczęścia. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Na pewno duże. Gratulacje hehe. Teraz wszystko idzie w miniaturyzacje, starych dobrych dużych SIMów się już nie używa, teraz albo mini SIM albo micro SIM, tak samo z kartami pamięci, coraz żadziej SD tylko mikro SD
To wy wyobraźta sobie taką sytuację. Siedzę sobie i uzupełniam spokojnie pojemniczki na leki, po 8 tabsów w jednym pojemniku, a tu ze 3 mi tak wypadły ze stołu... Szukania było co nie miara :P
Ja odsuwałem meble, męczyłem się przy okazji wygarniając pełno śmieci z pod szafek, i biórka tylko po to, żeby się okazało, że ustrojstwo wpadło do największej kieszeni w plecaku, leżącym pod szafą na podłodze XD
This site uses cookies to enhance your experience.