Tylko denisie nie rób z tym simem, co by ci nie stało się jak z moim brytfańskim. Zabraniam ci przekładać do innego sprzętu i wypuszczać go z ręki na podłogę. xd
Zapesze? Nie, bo świat jest chaotyczny i nie mamy na niego wpływu. Więc, czuje sie dobrze! Naprawde czuje sie dobrze! Pogodziłem sie z pewnymi rzeczami i taka jakaś ulga mnie pochłoneła? Uśmiech na twarzy... Trudno do tego dopuścić, ale sie da. I to jeszcze bez anty depresanta rano. Za pewne to przez tą pogode
Wiemy, tydzień temu miałem identyczną sytuację. -- (denis333): Wiecie, jakie to przyjemne uczucie znaleźć maleńką kartę sim, która przez przypadek wypadła mi z rąk?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Baardzo nie doświadczona osoba która wymieniała te gumowe hmm, tubki? Nie wiem jak to zrobiła, ale w jakiś nie z identyfikowany sposób podmieniła aparaty tak, że lewy był prawym a prawy lewym, co robi wielką różnicę, bo jedno ucho potrzebuje o wiele mniej amplifikacji niż to drógie.