Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 36 of 61

#701 2 likes

Nareszcie się wyspałam i koty nie szalały, a do tego wszystkiego jest ładna pogoda.
Będzie piękny dzionek.
Pozdrawiam wszystkich. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Nie szalały?
To coś nowego! hahah
-- (Snajper22):
Nareszcie się wyspałam i koty nie szalały, a do tego wszystkiego jest ładna pogoda.
Będzie piękny dzionek.

--
Senter San

#703 1 like

No żebyś wiedział, że coś nowego.

-- (djsenter):
Nie szalały?
To coś nowego! hahah
-- (Snajper22):
Będzie piękny dzionek.

--

--
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#704 8 likes

96 osób online, kolejny Eltenowy rekord. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#705 7 likes

97. :D
#StandWithUkraine

Przydają się wszelakie inicjatywy integracyjne!
Oby tak dalej!

-- (pajper):
97. :D

--
Senter San

#707 3 likes

Daję nam challenge. Mamy wbić stówkę do końca kwietnia :)
Happy hacking

#708 1 like

Myślę, że to jest do zrobienia. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#709 4 likes

Właśnie jest. :D
#StandWithUkraine

#710 3 likes

104 osób, rekord zalogowanych.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#711 3 likes

104. :D
#StandWithUkraine

#712 3 likes

105 zalogowanych użytkowników
po co mi sygnatura?

#713 8 likes

107!

#714 5 likes

Siostra kierowniczka, która akurat była u nas na dyżurze, miała urodziny, i z tej okazji zrobiła nam gofry na śniadanie. <3 A potem było pyszne ciasto i kawa.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#715 3 likes

Trafiła mi się na allegro elegancka płyta. Wczoraj przyszła i z tracklisty jestem baardzo zadowolony, same klasyki muzyki trance i nie tylko. 4 strings, armin van Buuren, Mario Lopez i inni <3 <3 <3

#716 2 likes

Aaaaale dzień piękny miałam! I na dodatek dowiedziałam się, że kostki Rubika to nie tylko te takie 3 na 3 kwadraciki, ale tkich ukłdanek jest wiele więcej.

#717 3 likes

Wczoraj zaczęło się coś super - będziemy grać w RPG! A potem zagraliśmy ze starą dobrą paczką w czarne historie i to było genialne! Poza tym dwa rodzinne spacery zamiast jednego - to już naprawdę szczyt marzen!

#718 5 likes

Spotkałam się wczoraj z osobą, za którą bardzo tęskniłam od wielu lat, i chociaż już nigdy nie będzie tak jak kiedyś, jestem szczęśliwa. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#719 1 like

Podrzucisz linkiem na prv? :)
-- (DJGraco):
Trafiła mi się na allegro elegancka płyta. Wczoraj przyszła i z tracklisty jestem baardzo zadowolony, same klasyki muzyki trance i nie tylko. 4 strings, armin van Buuren, Mario Lopez i inni <3 <3 <3

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#720 4 likes

Dzisiaj jest tak śliczna pogoda, że wszystkiego się chyba chce. :)

Anna Frankowska