Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 35 z 61

#681 2 polubienia

Bardziej to przeszkadza, niż pomaga, to do zażalen

Znaczy w T9 gorzej?

#683 1 polubienie

Cholera. Z kim wy piszecie i o czym, że takie podpowiedzi? :D :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#684 2 polubienia

O przepraszam, ja takich doświadczeń nie miałam. :P

#685 3 polubienia

Wiolinistka, na kolana! Wyznaj swoje grzechy przed końcem istnienia :D :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#686 3 polubienia

Jeśli ona używałą takich słów, pisząc smsy, to już wiem chyba, co napiszę w ankiecie "Za co doceniamy" na jej temat.

#687 1 polubienie

Dziś kurier dostarczył dwa worki ubrań, i trafiły mi się prawdziwe perełki.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#688 1 polubienie

Z panem od religii, tak a propos grzechów. Uczyłam się telefonu w maturalnej klasie :D Oczywiście to nie zostało wysłane

#689 1 polubienie

Zuzler, oczywiście że t9 lepszy

#690 3 polubienia

A ja się muszę pochwalić czterdziestką obserwujących! Dawno nie patrzyłam na te statystyki i jestem w lekkim szoku!

#691 2 polubienia

Bogate i wysublimowane słownictwo? Wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :D

-- (Zuzler):
Jeśli ona używałą takich słów, pisząc smsy, to już wiem chyba, co napiszę w ankiecie "Za co doceniamy" na jej temat.

--

Raczej za to że w ogóle Ci się rzekomo chciało.

#693 2 polubienia

Jeśli rzekomo, to raczej się nie chciało

No rzekomo, bo nie widziałam na własne oczy.

No nie pisałaś tak ze mną nigdy, zatem nie mogę autorytarnie oznajmić, że tak robisz.

#697 1 polubienie

A, ok, myślałam, że to coś bardziej ukrytego, heh

Nokiowskie t9 to akurat nadaje się tylko do tarcia hrzanu. Sony wieeeele lepiej to rozwiązał, no ale...
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#699 3 polubienia

Włatcy Móch, i piwko.
Ostatnia Sobota, potem ostatnie miesiące budy gdzie wszystko jest nie tak, więc no chwilówka w postaci wy chillowania się.
Czuję się dobrze.
Senter San

#700 2 polubienia

Włatcy Móch najlepsze na odstresowanie. <3
-- (djsenter):
Włatcy Móch, i piwko.
Ostatnia Sobota, potem ostatnie miesiące budy gdzie wszystko jest nie tak, więc no chwilówka w postaci wy chillowania się.
Czuję się dobrze.

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska