Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 34 z 61

#661 1 polubienie

A z lidla dooobryyy

#662 1 polubienie

Fasolka po Brytońsku mniaaam
Senter San

Podpinam się!

#664 2 polubienia

Chyba po brytyjsku? :D

Czyli dokładnie to samo, Zuziu.
Brytyjczycy nazywają się Brytonami, pisane Britons.
-- (Zuzler):
Chyba po brytyjsku? :D

--
Senter San

#666 1 polubienie

No dobrze dobrze. Po brytańsku może być? :D

#667 3 polubienia

Luuudzieeee! PIerwszy raz zapłaciłam w Everli od razu po dokonaniu transakcji, nie po tym, jak na maila przyszło kilka godzin później przypomnienie o niej z linkiem. Już chyba wiem, jak to trzeba robić! :)

#668 2 polubienia

A mi wczoraj wysiadł głośnik w Xperii i przesiadłem się na symbianowską Nokię. W życiu nie wrócę na androida. Nigdy nie myślałem, że napisanie zwykłego smsa może sprawić tyle radości.

coś w tym jest. Ta prostota rozwalała wszystko. Niestety to se ne vrati
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#670 1 polubienie

Meh, o ile SYmbiana lubiłem to niestety system ten nie żyje.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#671 4 polubienia

a ja mam dziś wielki dzień, bo podarowałam 3 kody wygrane w pisankach.
co prawda, tylko 12 dni ta osóbka będzie z tego miała, ale i tak mnie to ciesy.

Nuno, ja mam gdzieś, ile to ma funkcji. Ważne, że po ludzku się pisze i dostęp do maila jest komfortowy i z poziomu jednej ręki.

#673 2 polubienia

Odzyskałam laptopa z nową klawiaturą i teraz to ja mogę pisać. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#674 3 polubienia

Zeszłam trochę z pregabaliny... Mimo tego, żę mój pokój wygląda jak po ostrej imprezie udało mi się chociaż pościel wymienić. :D
ENFP

#675 1 polubienie

Wstukiwanie jednej litery kilka razy przyciskiem to taka super sprawa? Ja bym się teraz w życiu nie zamienił. Konfortowy dostęp do maila hmmmm, nieżadko w Nokii nie można było nawet konfiguracji zrobić, bo ciągle coś nie pasowało i sypała błędami. Mogę sprawdzić nawet jak to u mnie aktualnie wygląda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tak Misiek, to dla niektórych jest super sprawa.
-- (misiek):
Wstukiwanie jednej litery kilka razy przyciskiem to taka super sprawa? Ja bym się teraz w życiu nie zamienił. Konfortowy dostęp do maila hmmmm, nieżadko w Nokii nie można było nawet konfiguracji zrobić, bo ciągle coś nie pasowało i sypała błędami. Mogę sprawdzić nawet jak to u mnie aktualnie wygląda.

--

#677 1 polubienie

Jeszcze jest T9, także wiesz...

#678 3 polubienia

T9 rządzi! Pożeram albo pożądam zamiast pozdrawiam :D Jak się człowiek gdzieś machnął

#679 1 polubienie

Ale to i przy automatycznym dopełnianiu w smartfonie masz.

#680 2 polubienia

Tu jest znacznie gorzej