Luuudzieeee! PIerwszy raz zapłaciłam w Everli od razu po dokonaniu transakcji, nie po tym, jak na maila przyszło kilka godzin później przypomnienie o niej z linkiem. Już chyba wiem, jak to trzeba robić! :)
A mi wczoraj wysiadł głośnik w Xperii i przesiadłem się na symbianowską Nokię. W życiu nie wrócę na androida. Nigdy nie myślałem, że napisanie zwykłego smsa może sprawić tyle radości.
coś w tym jest. Ta prostota rozwalała wszystko. Niestety to se ne vrati
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Odzyskałam laptopa z nową klawiaturą i teraz to ja mogę pisać. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Wstukiwanie jednej litery kilka razy przyciskiem to taka super sprawa? Ja bym się teraz w życiu nie zamienił. Konfortowy dostęp do maila hmmmm, nieżadko w Nokii nie można było nawet konfiguracji zrobić, bo ciągle coś nie pasowało i sypała błędami. Mogę sprawdzić nawet jak to u mnie aktualnie wygląda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Tak Misiek, to dla niektórych jest super sprawa. -- (misiek): Wstukiwanie jednej litery kilka razy przyciskiem to taka super sprawa? Ja bym się teraz w życiu nie zamienił. Konfortowy dostęp do maila hmmmm, nieżadko w Nokii nie można było nawet konfiguracji zrobić, bo ciągle coś nie pasowało i sypała błędami. Mogę sprawdzić nawet jak to u mnie aktualnie wygląda.