Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 33 of 61

#641 1 like

A ja taką miałem jak byłem mały po likwidacji firmy.
-- (pajper):
Dostaliśmy wykonane pieczątki dla Fundacji.
Jak byłem mały, moim wielkim marzeniem było mieć taką własną pieczątkę. Nie wiem w sumie, po co. :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ale na niskoprofilówce też się da elegancko pisać. A przynajmnij nie generuje to to takiego hałasu.

#643 4 likes

No. Dzisiaj kolejne powiedzmy spagetti. Świerze grzyby duszone z cebulą i z tym makaronem. Wyszły super i uważam, że śmietaną nie trzeba zaciągać. To za jakiś czas.

Puszkin, elegancko, ale uważaj na stabilizatory
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#645 3 likes

A ja dzisiaj szczęśliwie i bezboleśnie złożyłam epit, trzeba pochwalić, bo serwis bardzo dostępny!

#646 2 likes

Trafiło się dość sporo fajnych składanek z muzyką klubową z początków lat 2000 na allegro za grosze.

#647 5 likes

Chociaż pogoda nie jest taka, jakbym tego oczekiwała, chociaż nie spałam prawie całą noc, a i tak nie mogę spać, i fizycznie czuję się tragicznie, jestem spokojna i szczęśliwa. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#648 4 likes

Dziś nie było jednych zajęć. Uważam, że choć są same w sobie fajne, to ich brak stanowił miłą odmianę.

#649 1 like

Gramy w farkle. :)

Stworzyłem ankietę, po której samo ocena ludu wzrośnie o 100! Tak przynajmniej skrycię na to liczę
Senter San

#651 3 likes

Ktokolwiek napisał w ankiecie, że docenia we mnie obiektywizm i bezstronność, a także rozsądek... No miło mi, ale chyba człowieniu nie czytasz forów. :D

#652 2 likes

@Djsenter, to zależy czyja, bo moja nie.
A dlaczeguż to?
Pewnie z tego prostego powodu, że ja się nie załapałam. :P
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#653 1 like

Haha dokładnie tak samo w moim przypadku! Apelujemy o część drugą ;)

Mnie też tam nie było. A zatem podpisuję się pod wypowiedziami Lwicy i Violinistki.
Give me a sign.

Ja tez sie pod tym podpisuje. :)
-- (Wiolinistka):
Haha dokładnie tak samo w moim przypadku! Apelujemy o część drugą ;)

--
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Ja też, ja teeeeż.

A mogłaś jeszcze dzisiaj.
Cóż, będziesz w drugiej części.

-- (lwica):
@Djsenter, to zależy czyja, bo moja nie.
A dlaczeguż to?
Pewnie z tego prostego powodu, że ja się nie załapałam. :P

--
Senter San

To piszta w odpowiednim do tego wątku proszę
Senter San

#659 1 like

A ja napisałem kolejny plugin do mojego ukochanego Screenreadera. Ludzie podjarani, ja także więc jest elegancko.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#660 3 likes

Pyszny chlebek z Lidla.