Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 32 of 61

a ja jestem szczęśliwa bo pobrałam sobie piosenkę którą chciałam mieć
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

To elegancko. Jak czegoś dżo szukam i to znajduję to też fajne uczucie jest

#623 2 likes

Dostaliśmy wykonane pieczątki dla Fundacji.
Jak byłem mały, moim wielkim marzeniem było mieć taką własną pieczątkę. Nie wiem w sumie, po co. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#624 1 like

O jej, też chciałęm! Ale to dlatego że tak fajnie klikały jak sięje przybijało, i chciałem mieć ten dźwięk na żądanie, na wyłączność, kiedy chcę.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#625 2 likes

Mam nową klawiaturę mechaniczną. :)

#626 1 like

Byłam przerażająco aktywna na pewnych zajęciach. :)
Ale że ludzie naprawdę nie potrafią wymienić więcej niz 5 języków słowiańskich i nie wiedzą, do której grupy językowej należy węgierski... Przecież do było nawet w moim słabym liceum. :)

#627 2 likes

Do której? Do hunowatej? :D
Ty to aktywna byłaś na zajęciach z pisanek.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#628 1 like

Z pisanek swoją drogą. Do języków ugrofińskich i jest, może średnio logicznie, ale jednak podobny do języka fińskiego.

O, to to i ja pamiętam ze szkoły.
Give me a sign.

#630 3 likes

W związku z tym, że jestem bezżylnym gatunkiem, to pochwalę się, że udało się wbić za pierwszym razem dziś rano <3
ENFP

Puszkin jaki model, jakie przelączniki?

#633 1 like

A wczoraj było tyyyyyyle śniegu! Iiiii! Aż nagrałam!

#634 1 like Edited

Razer Blackwidow V3 Gaming Keyword - Black941, ale co do przełączników się nie wypowiem, bo się nie znam.
-- (DJGraco):
Puszkin jaki model, jakie przelączniki?

--

A to razer ma autorskie

#636 1 like

Boszszsz. Co te niewidomuchy widzą w tych mechanikach? Kompletnie tego nie rozumiem. :/

Eleganckie są

Mi to tam obojętnie :D
Senter San

#639 1 like Edited

Nie wiem, Denisie. Ja ostatnio podłączam sobie niekiedy zwykłą klawiature i nawet ona ma jakieś takie za duże te wciski. :D

#640 1 like

Pisałbyś tysiące stron tekstu na kompie to byś wiedział :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb