Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 31 of 61

#601 1 like

A ja Kruszycielka. Gdyby ktoś chciał w coś zagrać, to zapraszam najlepiej do zgłoszeń tutaj, bo tam loguję się tylko, żeby rozegrać wcześniej ustalone gdzie indziej gry.

@Zuzler, ja CI nawet chyba kiedyś wysłałam zaproszenie do kontaktów, ale nie zostałam zaakceptowana. :D Również jestem chętna do wszelkich gier. :)
A tak poza tym, spotkałam się z paroma fajnymi osobami w związku z powrotem. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#603 1 like

Ja też chętnie pogram

#604 1 like

Ja też mogę. :D
Happy hacking

No co wiara?
Myślę, że spędziliśmy miły wieczór, czyż nie?
Senter San

#606 2 likes

Super konferencyjny wieczór!

#607 2 likes

Ahh, bardzo chciałem tam do was dołączyć, ale dziś nie mogłem. A fajne grono, widziałem. Ale to raczej do Księgi Zażaleń. :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Kiedyś bardzo mocno brałem pod uwagę Gigaworksy, a jeszcze bardziej Logitecha z2300, ale finalnie poszedłem troszkę w inną stronę pod względem audio.
-- (magmar):
A ja sobie kupiłam pięknie brzmiące głośniki creative giga works t40. Polecam.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

No coś w tym stylu :)
-- (Wiolinistka):
Na zasadzie - zjadłam czyjeś serduszko ;)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#610 4 likes

Nie wiem jak to określić.
Po prostu zdaję mi się po takiej nocnej refleksji, że powoli dopuszczam więcej ludzi do siebie.
Otwieram się na nowe znajomości, przez co rośnie moja wiedza, ogarnięcie punktuję, a i jakiś taki inteligiętniejszy się czuję :D
Deprecha jak ponownie zacząłem brać CBD odpuszcza, a i we wszelakich swerach życia wszystko idzie w pozytywną stronę!
Nawet chyba po Polsku trochę mi się lepiej piszę!
Przynajmniej jeżeli o ortografię chodzi.
Jakkolwiek by nie było, jestem bardzo za jarany samo rozwojem fizycznym i psychicznym, jak i pomnażaniem i ulepszaniem długotrwałych przyjaźni.
Dodatkowo czuję, że coraz bliżej do ojczyzny, więc zawsze miło prawda?
Dzięki za przeczytanie tej że radosnej refleksji ode mnie, teraz idę spać!
Dobranoc!
Senter San

#611 2 likes

Tak tak, choć ja byłam tylko przez chwilę, też mogę potwierdzić, że wieczór był sympatyczny.
A poza tym, zostałam wspomniana przez pajpera na blogu, życie jest piękne.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#612 4 likes

Ufff! Wreszcie spam na forum się skończył!
Nie dla mnie takie zabawy.

#613 5 likes

Zrobiłam remiks i mi w miarę wyszło.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#614 1 like

Mimoże zmęczony cały dzień, to spędziłem go z zajebistymi ludźmi i eleganckim piesem rasy Pomeranian, który z maleńkich psów podoba mi się jak małoktóry.

#615 2 likes

Nowy memik gotowy!
Kto czeka na siedemnastą?
Senter San

#616 5 likes

Przeżyłam syndrom pourlopowy, zdjeli mi kwarantannę. :D
ENFP

#617 1 like

Jaaaa
-- (djsenter):
Nowy memik gotowy!

--

#618 6 likes

Spędziłem fajnie dzisiejszy dzień. Wreszcie mogłem wyjść do restauracji i do sklepu.

#619 1 like

Już jest, zapraszam.
-- (misiek):
Jaaaa
-- (djsenter):
Nowy memik gotowy!

--

--
Senter San

#620 4 likes

A ja dziś się tak baaaardzo wypisałam na blogu i na forach też :) Muszę pochwalić Elten, bo dzięki niemu odkryłam, że nadal umiem jako tako się wypisać. Po wyciśnięciu drugiej magisterki przez dość długi czas myślałam, że ta umiejętność we mnie zanikła