Nie szalały? To coś nowego! hahah -- (Snajper22): Nareszcie się wyspałam i koty nie szalały, a do tego wszystkiego jest ładna pogoda. Będzie piękny dzionek. Pozdrawiam wszystkich. :)
-- (djsenter): Nie szalały? To coś nowego! hahah -- (Snajper22): Nareszcie się wyspałam i koty nie szalały, a do tego wszystkiego jest ładna pogoda. Będzie piękny dzionek. Pozdrawiam wszystkich. :)
--
--
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Siostra kierowniczka, która akurat była u nas na dyżurze, miała urodziny, i z tej okazji zrobiła nam gofry na śniadanie. <3 A potem było pyszne ciasto i kawa.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Trafiła mi się na allegro elegancka płyta. Wczoraj przyszła i z tracklisty jestem baardzo zadowolony, same klasyki muzyki trance i nie tylko. 4 strings, armin van Buuren, Mario Lopez i inni <3 <3 <3
Aaaaale dzień piękny miałam! I na dodatek dowiedziałam się, że kostki Rubika to nie tylko te takie 3 na 3 kwadraciki, ale tkich ukłdanek jest wiele więcej.
Wczoraj zaczęło się coś super - będziemy grać w RPG! A potem zagraliśmy ze starą dobrą paczką w czarne historie i to było genialne! Poza tym dwa rodzinne spacery zamiast jednego - to już naprawdę szczyt marzen!
Podrzucisz linkiem na prv? :) -- (DJGraco): Trafiła mi się na allegro elegancka płyta. Wczoraj przyszła i z tracklisty jestem baardzo zadowolony, same klasyki muzyki trance i nie tylko. 4 strings, armin van Buuren, Mario Lopez i inni <3 <3 <3
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Dzisiaj jest tak śliczna pogoda, że wszystkiego się chyba chce. :)
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.