"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Oo panie! Tak ma być! Zawsze mówiłem ci, że sobie poradzisz i dorobisz się czegoś! A to jeden z pierwszych kroków do tego. Więc niech to cię motywuje do dokańczania kolejnych, świetnych projektów. -- (nuno69): moja aplikacja ruszyła do weryfikacji w serwisie Allegro.
Byłem w budzie po trzech tygodniach i przeżyłem! Byłem na jednym z egzaminów maturalnych, i czuję, że naprawdę mi dobrze poszło! Żadne chore i nie potrzebne myśli mi nie przeszkodziły. Ten depresanum jest niczego sobie, jak narazie. Wystarczy mi na myślenie logicznie :D
Jest elegancko, bo właśnie znalazłam sobie temat do referatu. Wbiłam wpis, który sprawia że jest tyle samo wpisów w księdze pochwał i zażaleń. Jak na polską społeczność to dobry bilans
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.