Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 37 z 61

#721 1 polubienie

moja aplikacja ruszyła do weryfikacji w serwisie Allegro.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#722 2 polubienia

Jest pięknie na świecie i dzisiaj byłam na owocnym polowaniu. Upolowałam nowy instrument do moich kąpieli

#723 6 polubień

Pogoda dziś idealna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#724 2 polubienia

Zgadzam się.
-- (misiek):
Pogoda dziś idealna.

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#725 2 polubienia

Zajebiaszcza!
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Oo panie! Tak ma być!
Zawsze mówiłem ci, że sobie poradzisz i dorobisz się czegoś!
A to jeden z pierwszych kroków do tego.
Więc niech to cię motywuje do dokańczania kolejnych, świetnych projektów.
-- (nuno69):
moja aplikacja ruszyła do weryfikacji w serwisie Allegro.

--
Senter San

#727 1 polubienie

Byłem w budzie po trzech tygodniach i przeżyłem!
Byłem na jednym z egzaminów maturalnych, i czuję, że naprawdę mi dobrze poszło!
Żadne chore i nie potrzebne myśli mi nie przeszkodziły.
Ten depresanum jest niczego sobie, jak narazie.
Wystarczy mi na myślenie logicznie :D
Senter San

#728 3 polubienia

Jest elegancko, bo właśnie znalazłam sobie temat do referatu. Wbiłam wpis, który sprawia że jest tyle samo wpisów w księdze pochwał i zażaleń. Jak na polską społeczność to dobry bilans
Happy hacking

#729 6 polubień Edytowano

Wieczór jest elegancki.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#730 5 polubień

Dostałam 4 ze sprawdzianu z wosu!
Poza tym, robiłam dobre jedzonko na kulinarnych, i miałam sporo miłych chwil. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#731 6 polubień

Wczorajszy wieczór był naprawdę cudowny. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#732 1 polubienie

Elten szybciej się otwiera i szybciej reaguje na polecenia. To super, że się to poprawiło.

#733 6 polubień

Ciepło, dobrze :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#734 5 polubień

Pyszna lasagne dziś na obiad
INFP

#735 2 polubienia

Mogę się wprosić? Zostało jeszcze trochę? Uwielbiam <3 <3
Wino moge przynieść :D
ENFP

Podziel się pan :D

#737 1 polubienie

Jak robiłem to siedziałem na konferencji i nie wpadliście. No to teraz resztka, ale zostawiłem! :D
A wina... cóż: napiłbym się.
INFP

#738 5 polubień

Zjadlam mega dobre ciacho czekoladowe, a do tego wesoly nastruj podtrzymuje sloneczna pogoda. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#739 2 polubienia

Ja też poproszę lasagne a na deser ciasto czekoladowe ;)

#740 2 polubienia

Mogę się zrewanżować domowym pesto;)