OO, gratulację, ale może napisz przy okazji z jaką kwotą wszedłeś, bo albo miałeś bardzo dużo szczęścia, albo bardzo bardzo ryzykowałeś xd
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Nie jesteś uszczypliwy. JEżeli nie uprawia się go nałogowo i nie prowadzi do żadnej destrukcji to nie jest. Kościół w tej sprawie nie wyraził jednoznacznego stanowiska.
Zrobiłam sobie zupkę chińską samodzielnie, od A do Z. Wykorzystując to, że jestem sama w domu, i nikt nie będzie mi mówił, że zaraz się poparzę, wyleje itp. A jako że jestem chwilowo pod opieką mojej babci, która jest dość nadopiekuńcza, to uważam to za spory sukces. A jak jej o tym powiedziałam, oczywiście po fakcie, żeby nie brzęczała, to nawet się nie wkurzyła, co też jest sukcesem.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Mnie niestety nie. Rodzicielka ma podejście pod tytułem, rób, nic Ci nie będzie, ale nie jest skora do pokazywania, tylko właśnie mówi rób i na tym się kończy. Babcia jest nadopiekuńcza, a ciocia, która tu jest, nawet mi pewne rzeczy ellegancko pokazuje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.