Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 2 of 61

OO, gratulację, ale może napisz przy okazji z jaką kwotą wszedłeś, bo albo miałeś bardzo dużo szczęścia, albo bardzo bardzo ryzykowałeś xd
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#22 Edited

Przeznaczyłem na ten cel 300 zł. Po więcej Zapraszam na priw.

#23 1 like

@dariusz nie fchcę być uszczypliwy, ale czy przypadkiem hazard nie jest przez kościół katolicki uznawany za grzech? :P

Nie jesteś uszczypliwy. JEżeli nie uprawia się go nałogowo i nie prowadzi do żadnej destrukcji to nie jest. Kościół w tej sprawie nie wyraził jednoznacznego stanowiska.

#25 2 likes

Elegancki dzień mam dzisiaj. Fajna informacja i 7 nowych zafoliowanych kaset.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#26 1 like

Piszę sobie z Panią, od której przygarnęłam kiciusia, poza tym mam urodziny, i poza tym, że jest źle, to jest też dobrze, choć trudno...
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A ja miałam dzisiaj cudowną lekcję śpiewu!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#28 1 like

Lwica: To ty masz kota! :) Od kiedy?

#29 1 like

Ma o tym jakiś wpis na blogu
Happy hacking

Sama jest kotem.
-- (daszekmdn):
Lwica: To ty masz kota! :) Od kiedy?

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#31 2 likes

Jutro do Polski lecę :) :)

#32 1 like Edited

Zrobiłam sobie zupkę chińską samodzielnie, od A do Z.
Wykorzystując to, że jestem sama w domu, i nikt nie będzie mi mówił, że zaraz się poparzę, wyleje itp.
A jako że jestem chwilowo pod opieką mojej babci, która jest dość nadopiekuńcza, to uważam to za spory sukces.
A jak jej o tym powiedziałam, oczywiście po fakcie, żeby nie brzęczała, to nawet się nie wkurzyła, co też jest sukcesem.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No to ja nigdy nie miałem takich sytuacji, że ojjj rozlejesz, poparzysz wręcz przeciwnie mnie rodzice uczą jak samodzielnie pewne rzeczy robić

#34 Edited

Mnie niestety nie.
Rodzicielka ma podejście pod tytułem, rób, nic Ci nie będzie, ale nie jest skora do pokazywania, tylko właśnie mówi rób i na tym się kończy.
Babcia jest nadopiekuńcza, a ciocia, która tu jest, nawet mi pewne rzeczy ellegancko pokazuje.

#35 1 like

Graco, ja niestety tak miałem i po części nadal mam dlatego jestem tak kiepsko zrechabilitowany.

#36 Edited

Jest ellegancko, mam dziś angielski, polski i filozofię rozszerzoną!

#37 1 like

Mimo ataku alergii, jest nawet dobrze :) czytam sobie stare wiadomości i wprawiają mnie w dobry humor.

#38 1 like

Dotarł do mnie nowy deck!

Po wieloletnich pertraktacjach w reszcie udało mi się skopiować muzykę z Iphone na komputer. PS- dzięki Nuno69.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#40 2 likes

Widziałem się z Lolą :)