Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 1 z 61

No to superr.
-- (Julitka):
------
Przyp. moderacji:
Reaktywacja. :)
------
Cieszę się, że jeszcze raz mogę to powtórzyć:
Jestem dzisiaj szczęśliwa!

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#2 Edytowano

Po wymianie funboxa 1 w orange na funboxa 2.0 mogę grać na serwerach w crazy party! Yeah! Już mnie nie wywala, tylko normalnie mogę grać. Nareszcie.
Nazwa sieci wifi jest taka sama jak poprzednio. Tylko zastanawia mnie, co było w tamtym funboxie 1 nie tak, że mnie wywalało z serwerów?
Tamten funbox miał obsługę sieci w standardzie 2,4 ghz, a ten nowy ma w obydwu, czyli 5 ghz i 2,4 ghz. Może ten standard 2,4 ghz był temu winien? Czekam na odpowiedzi, bo jestem zdziwiony, że na nowym, pomimo używania 2,4 ghz, to normalnie działa, tak samo jak na hodspocie z iPhonea, a na starym funboxie mnie wywalało. Yeah! Yeah! Yeah!
Trochę się bałem, że po wymianie funboxa 1 na 2 będzie tak samo, czyli po połączeniu mnie i rozpoczęciu gry, znowu mnie wywali, ale kiedy połączyłem się z serwerem głównym crazy party i znalazłem grę z gościem, który grał w tryb walki, to postanowiłem się dołączyć. I mnie połączyło! I normalnie mogłem grać! No i wygrałem, a ten gościu przegrał, to nie był polak, tylko jakiś zza granicy.

No szkoda, że jeszcze hasła nie podałeś. XD
-- (markus1234):
Po wymianie funboxa 1 w orange na funboxa 2.0 mogę grać na serwerach w crazy party! Yeah! Już mnie nie wywala, tylko normalnie mogę grać. Nareszcie.
Nazwa sieci wifi jest taka sama jak poprzednio, czyli gagala. Tylko zastanawia mnie, co było w tamtym funboxie 1 nie tak, że mnie wywalało z serwerów?
Tamten funbox miał obsługę sieci w standardzie 2,4 ghz, a ten nowy ma w obydwu, czyli 5 ghz i 2,4 ghz. Może ten standard 2,4 ghz był temu winien? Czekam na odpowiedzi, bo jestem zdziwiony, że na nowym, pomimo używania 2,4 ghz, to normalnie działa, tak samo jak na hodspocie z iPhonea, a na starym funboxie mnie wywalało. Yeah! Yeah! Yeah!
Trochę się bałem, że po wymianie funboxa 1 na 2 będzie tak samo, czyli po połączeniu mnie i rozpoczęciu gry, znowu mnie wywali, ale kiedy połączyłem się z serwerem głównym crazy party i znalazłem grę z gościem, który grał w tryb walki, to postanowiłem się dołączyć. I mnie połączyło! I normalnie mogłem grać! No i wygrałem, a ten gościu przegrał, to nie był polak, tylko jakiś zza granicy.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#4 1 polubienie

A ja od 25 do 31 sierpnia,
jadę do Zakopca!

Z fajnym towarzystwem!
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Ale ja nie chciałem podawać hasła, tylko chciałem się pochwalić, że mogę grać na serwerach w crazy party.

#6 1 polubienie

Ej, Sanklip, bo ja też jakoś wtedy będę jechać. To może byśmy się jakoś spotkały gdyby się nałożyły terminy?
Happy hacking

#7 2 polubienia

No to ja teraz coś dorzucę. W poniedziałek tj. 20 lipca obroniłem pracę magisterską na filologii germańskiej. łatwo nie było, ale się udało obronić na ocenę bardzo dobrą.

#8 1 polubienie

Od 23 sierpnia do 6 września będę w Polsce, a konkretnie w Krakowie. :)

Oooo to fajnie. A jak można wiedzieć to do kogo?

#10 1 polubienie

@Przemol Gratulacje! Może chciałbyś popracować z niemiecką społecznością? Mamy tam prężną grupę, ale zawsze przyda się ktoś mówiący po polsku i im więcej rąk do pracy, tym lepiej. :)
Na obiad dziś pizza, tak żeby nie szerzyć offtopu.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#11 1 polubienie

Idzie nowe!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#12 1 polubienie

No pewnie,
chętnie.

--Cytat (Paulinux):
Ej, Sanklip, bo ja też jakoś wtedy będę jechać. To może byśmy się jakoś spotkały gdyby się nałożyły terminy?

--Koniec cytatu
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

W grudniu na rynku pojawi się prawdziwy kompaktowy telefonm. Wyświetlacz 3.2 cala.

#14 1 polubienie

Ellegancko, spędziłam sporo czasu z @Moonlight22.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#15 1 polubienie

Wczorajszy dzień był najlepszym w te wakacje :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#16 1 polubienie Edytowano

Ja miałam też wczoraj bardzo miły, aktywny, pracowity, produktywny dzień; 20 czy coś ponad słoików przecieru mówi samo za siebie.

Wygrałem w nocy w kasynie 5300 zł. Na czysto oczywiście.

#18 1 polubienie

Brawo, gratuluję
Happy hacking

#20 1 polubienie

@Dariusz Serdeczne gratki, tylko uważaj, żeby się w tym nie pogrążyć. Tzn. nie mówię w radości, tylko w grze. :)