Po wymianie funboxa 1 w orange na funboxa 2.0 mogę grać na serwerach w crazy party! Yeah! Już mnie nie wywala, tylko normalnie mogę grać. Nareszcie. Nazwa sieci wifi jest taka sama jak poprzednio. Tylko zastanawia mnie, co było w tamtym funboxie 1 nie tak, że mnie wywalało z serwerów? Tamten funbox miał obsługę sieci w standardzie 2,4 ghz, a ten nowy ma w obydwu, czyli 5 ghz i 2,4 ghz. Może ten standard 2,4 ghz był temu winien? Czekam na odpowiedzi, bo jestem zdziwiony, że na nowym, pomimo używania 2,4 ghz, to normalnie działa, tak samo jak na hodspocie z iPhonea, a na starym funboxie mnie wywalało. Yeah! Yeah! Yeah! Trochę się bałem, że po wymianie funboxa 1 na 2 będzie tak samo, czyli po połączeniu mnie i rozpoczęciu gry, znowu mnie wywali, ale kiedy połączyłem się z serwerem głównym crazy party i znalazłem grę z gościem, który grał w tryb walki, to postanowiłem się dołączyć. I mnie połączyło! I normalnie mogłem grać! No i wygrałem, a ten gościu przegrał, to nie był polak, tylko jakiś zza granicy.
No szkoda, że jeszcze hasła nie podałeś. XD -- (markus1234): Po wymianie funboxa 1 w orange na funboxa 2.0 mogę grać na serwerach w crazy party! Yeah! Już mnie nie wywala, tylko normalnie mogę grać. Nareszcie. Nazwa sieci wifi jest taka sama jak poprzednio, czyli gagala. Tylko zastanawia mnie, co było w tamtym funboxie 1 nie tak, że mnie wywalało z serwerów? Tamten funbox miał obsługę sieci w standardzie 2,4 ghz, a ten nowy ma w obydwu, czyli 5 ghz i 2,4 ghz. Może ten standard 2,4 ghz był temu winien? Czekam na odpowiedzi, bo jestem zdziwiony, że na nowym, pomimo używania 2,4 ghz, to normalnie działa, tak samo jak na hodspocie z iPhonea, a na starym funboxie mnie wywalało. Yeah! Yeah! Yeah! Trochę się bałem, że po wymianie funboxa 1 na 2 będzie tak samo, czyli po połączeniu mnie i rozpoczęciu gry, znowu mnie wywali, ale kiedy połączyłem się z serwerem głównym crazy party i znalazłem grę z gościem, który grał w tryb walki, to postanowiłem się dołączyć. I mnie połączyło! I normalnie mogłem grać! No i wygrałem, a ten gościu przegrał, to nie był polak, tylko jakiś zza granicy.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No to ja teraz coś dorzucę. W poniedziałek tj. 20 lipca obroniłem pracę magisterską na filologii germańskiej. łatwo nie było, ale się udało obronić na ocenę bardzo dobrą.
@Przemol Gratulacje! Może chciałbyś popracować z niemiecką społecznością? Mamy tam prężną grupę, ale zawsze przyda się ktoś mówiący po polsku i im więcej rąk do pracy, tym lepiej. :) Na obiad dziś pizza, tak żeby nie szerzyć offtopu.