android

Telefon kompaktowy w roku 2020

Założony przez magmar 373 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 17 z 19

A od kiedy "Opijasz" tę nokię? Jak ezalkoholowy to w sumie może znajdzie się i coś takigo u mnie xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Rzuciłem xperią o asfalt dokładnie 16.04.2021 wieczorem a na nokię przesiadłem się dzień później:)/

YYY, ale, jak to sięstało z tąxperią?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Chciałem coś komuś SZYBKO!!! odpisać mając w drugiej ręce białą laskę i nie mogłem wpisać małpy. Stwierdziłem, że mam dosyć tej złotej klatki i rozstałem się z telefonem rzucając nim z całej siły o beton.

Z ciekawości, działał jeszcze jakoś po tym?

#326 Edytowano

Sporo grzebania by było. Zamieniłem na bardzo dobrze zachowaną Nokię e 52 w komisie.

Już sobie to wyobrażam.
* Laska stuka*
* Dźwięk SMSa. Mężczyzna przystaje, wyciąga telefon.*
* Przez chwilę słucha w napięciu, odpisuje. Nie może znaleść jednego symbolu na klawiaturze. *
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
* Rozwścieczony rzuca telefonem o ziemię. *
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

K...a nie było, ale pi...le to już tak.

Haha. Jeszcze lepiej,. bardziej filmowe.

Hm, ekran się rozlał czycoś?

absolutnie nie. Tylko jeden głośnik padł.

Iphony w tym momencie mają zapewnioną aktualizację systemu przez 6 lat, więc każdy Android może się tu schować. Darek, telefon to nie piłka do tenisa ziemnego. A Coca-cola może być?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Puszką do coli to nawet w nogę dałoby się pograć.

Ja to tak zamiast tego szampana bezalkoholowego zaproponowałem. Nie, colą jeszcze w nogę nie grałem i chyba podziękuję.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#335 1 polubienie

Oczywiście, wiem. Cola może być generalnie, choć często jej nie piję.

Na rynku ma pojawić się nowy Blindshell. Wiem, ilu na tym forum jest sceptyków tego rozwiązania, ale po pierwsze, telefon jest kompaktowy nie tylko w teorii, a po drugie, posiada klawiaturę fizyczną więc mieści się w temacie dyskusji.

Dobrze, a jakie parametry?
🇺🇦 🇵🇱

Jeszcze nic nie wiem. Dzisiaj dowiedziałem się o tym w Lumenie.

jak zwykle parametry pewnie gówniane jak by miał przynajmniej 6 ramu 128 wbudowanej procesor snapdraona to bym kupił

@Darek a jak znowu nie będzie tych połączeń przychodzących?
Ja jestem sobie w stanie wyobrazić te parametry.
Procesor. Dual core 1ghz,
Ram. 512 mb.
Rom. 4gb.