Owszem. Wytrzymuje dłużej. Bo oprogramowanie iphonea jest lepiej optymalizowane pod konkrete urządzenie. Android działa na pierdyliardzie maszynek. Przez co ciężko jest to elegancko dostoswać. Podobnie jest z windowsem na pc.
Sony to bardzo dobra i renomowana marka, ale raz na kilka lat mają taką tendencję, by wypuścić budrzetowego bubla z marnymi parametrami. Oni tak mięli dosłownie od zawsze, z resztą tańsza spółka córka Aiwa, która już nie istnieje miała więcej takich kwiatków.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A unihertz naprawdę mały!!! -- (nuno69): Ale iPhone jest przynajmniej sprawdzony, ma aktualizacje orprogramowania i wszystko wszystko. Pewnych rzeczy nawet CSR nie uratuje.
Gwarancja w teorii daje możliwość naprawy, ale nie daje gwarancji na aktualizacje softu i bezpieczeństwa. A i z tą naprawą różnie xd, bo kto ci naprawi jakiegoś unicherca, nawet nie ma do tego części a w polsce nie mamy punktu klienta i serwisu unicherc. hahah
A ja cholera żałuję, że nie zapisałem sobie daty, od kiedy Daruś tak ględzi o tych kompaktach. Kto wie. może dzisiaj opijał bym już rocznicę. A coś mi się widzi, że tak by było. Bo temat wałkowany jest już dość spooro czasu, i końca nie widać. Od srajtaśmy to już się chyba nie za wiele różni. :P
@315 nie tędy droga. Ja w pełni rozumiem Darka który chce mieć mały telefon. Ja bym się wkurwiał gdyby byłaby moda na małe telefony i nie byłoby dużych. Ja chcę tylko żeby była jasność co do ryzyka kupowania takich urządzeń.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Denisie, nie mogłeś zapisać tej daty, ponieważ (jak ty to nazwałeś) ględziłem już przed tym, jak założyłem konto na eltenie. Ale skoro chcesz to opijać, rozwieję twoje wątpliwości i Ci odpowiem. Problem pojawił się dokładnie 13.05.2018 kiedy zdałem sobie sprawę, że pisanie na androidzie to droga przez mękę. Potem, przez prawie trzy lata wmawiałem sobie, iż szereg funkcji oferowanych przez androida mi to zrekompensuje, ale tak się nie stało. Czy interesuje Cię także data mojej ponownej przesiadki na nokię? To wydarzenie akurat możemy opijać razem, tylko, że ja już nie piję alkoholu i w moim przypadku w grę wchodzi wyłącznie szampan bezalkoholowy.
Przypis Moderacji: Roztrząsanie poglądów Dariusza już było nie raz prowadzone, kolejne wpisy nic nie wnoszące do tematu, tylko powielające to co już toczyło się przez kilkaset wpisów w różnych wątkach, będą usuwane, na prawdę każdy już wie o co chodzi z Darkiem i jakie zdanie ma druga strona, pisać w kółko tego samego nie warto. Jeśli ktoś nie ma nic do dodania w kwestii kompaktów szeroko rozumianych i chce znowu wchodzić w nieistotne dyskusje, to na prv proszę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.